VIDEO | Scandal monstru in comuna Micului Hercule! Giuliano, scos de tatal sau la inaintare in conflictul cu autoritatile: "Primare, da-ne pamant sa-mi cresc vaca!"

Scandal mare in satul Icoana, jud Olt, localitatea natala a lui Giuliano, poreclit Micul Hercule. Iulian Stroe, tatal pustiului de 9 ani a intrat in conflict deschis cu Gheorghe Periteanu, primarul localitatii, din cauza unei bucati de pamant pe care barbatul a solicitat-o de la autoritati.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereGiuliano are 9 ani si este considerat cel mai puternic copil din lumeCasa in care locuieste baiatul care a uimit lumea prin forta pe care o are, este situata la marginea islazului comunal. Prin fata casei trece un drum forestier, care este, de altfel, si calea de acces catre islaz. Tatal lui Giuliano a solicitat prin mai multe adrese la primarie cedarea unei parcele de pamant de langa casa sa pentru a putea strange iarba cu care sa hraneasca o vaca pe timp de iarna. Cum nu a primit un raspuns pozitiv din partea autoritatilor locale, Iulian Stroe a inceput sa-l atace pe primar pe youtube, prin intermediul unor filmulete care sa demaste „coruptia” din primarie. Totul a culminat cu un clipmpostat de barbat in care il pune pe pustiul sau sa transmita un mesaj primarului Periteanu. „Primare, da-mi si mie o bucata de pamant ca sa-mi cresc vaca, ca sa mananc lapte de la ea, ca sa fac puteri”, spune Micul Hercule, inainte de a-si demostra inca o data forta printr-un exercitiu la paralele. „Acest primar imi uraste copiii si familia, are relatii pe la televiziuni se el i-a tot chemat ca sa ne suprime linistea si asta pentru ca mama l-a dat in judecata cu 10-15 ani in urma pentru luare de mita si a avut proces penal. Ce treaba am eu ca mama s-a certat cu el? De ce se revarsa asupra noastra”, se intreaba Iulian Stroe.fara descriereIulian Stroe vrea pamantul de langa casa

Primarul Gheorghe Periteanu nu a fost ieri de gasit, fiind plecat pe teren, insa un angajat din primarie ne-a dezvaluit ca Iulian Stroe nu poate avea drept de proprietate pe terenul pe care il solicita pentru ca acesta face parte din islazul comunal. Acesta ne-a mai spus ca Iulian Stroe are o fire conflictuala si ca tot timpul creaza probleme in comunitatea locala pentru rimplul motiv ca „are prea mult timp”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate