VIDEO Scandalos! Un elev de la noi ameninta cu bataia un profesor - Il pune la respect si il face sa stea in picioare langa catedra pana ii da el voie sa se aseze

Situatia invatamantului din Romania este din ce in ce mai proasta. Profesorii se gandesc de doua ori sa accepte posturile la catedrele liceelor, in timp ce elevii sunt din ce in ce mai nesimtiti.

Distribuie pe:


Vezi mai multe din Faze tari pe 220.ro

Un caz care poate fi considerat cel mai bun exemplu de umilinta pe care o poate indura un cadru didactic este cel din imaginile de mai sus. Un tanar deranjat de faptul ca profesorul sau vrea sa ii puna o nota mica pentru ca nu a invatat nimic si pe deasupra mai este si lipsit de bun simt incepe sa vorbeasca urat cu cel de la care ar fi trebuit sa aiba de invatat. Baiatul il tachineaza pe profesor si face orice sa il enerveze si sa nu il lase sa ii treaca o nota mica in catalog. Cireasa de pe tort este momentul in care incepe sa-l ameninte cu bataia daca isi permite sa ii faca ceva ce l-ar putea duce la corigenta. Elevul se da mare in fata clasei si incearca sa-si puna la respect profesorul.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate