VIDEO! Scena incredibila de care a uitat toata lumea! Dani Otil a aparut gol pusca in fata Annei Lesko! Prezentatorul tv a fost indragostit de frumoasa basarabeanca!

Indragitul prezentator tv a facut in urma cu cativa ani, cand realiza o emisiune matinala cu Razvan Simion la alt post de televiziune, o pasiune nebuna pentru frumoasa Anna Lesko. Si, ca sa-si demonstreze atractia, dar in principal pentru cresterea audientei, a facut un gest absolut socant, in platou, in prezenta artistei.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereFostul iubit al Mihaelei Radulescu a aparut in studio in costumul lui Adam, doar ca-n loc de frunza, tinea in fata un buchet imens de flori destinat artistei.fara descriere

Lesko s-a amuzat, dar cand a vazut ca gluma se ingroasa si admiratorul se indreapta spre ea, a luat-o la fuga si s-a ascuns dupa dansatoarele ei. La zece ani de la evenimentul care a socat toti telespectatorii productiei, Dani Otil are o cu totul alta imagine.

De cand preda la o scoala prestigioasa de media, prezentatorul a devenit mai serios si discret in ceea ce priveste destinatarele pasiunii sale, iar in emisiuni lasa glumele in seama colegului lui de platou, Razvan Simion.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate