VIDEO | Se vede ca a inceput sa "incaseze"! Cand era la meteo, Slav baga benzina cu pipeta, acum face plinul ca barosanii!

Victor Slav trece printr-un proces de refacere din punct de vedere financiar, iar acest lucru este sesizabil si la o simpla vizita la o statie de benzina. ##VIDEO254592##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descriereTrecerea iubitului Biancai de la ProTV la Antena 1 s-a dovedit de bun augur. Chiar daca din punct de vedere al ratingului, Slav meteorogul facea cifre mai bune decat Slav "asistentul", la "cascaval" lucrurile s-au imbunatatit simtitor pentru Victor.

Rolul in care a fost distribuit in cadrul clonei emisiunii "Dansez pentru tine" este mai degraba unul de mana doua, un fel de asistenta tv precum Iuliana Luciu sau Loredana Chivu. Pe Slav insa nu-l deranjeaza catusi de putin sa multumeasca sponsorilor la finalul show-ului de televiziune, alaturi de Lili Sandu, o alta "celebritate" aparuta peste noapte, atat timp cat salariul pe care si l-a triplat dintr-o singura miscare, intra la timp pe card.

fara descriereAsa ca, daca pe timpuri Slav se scormonea prin buzunare sa pompeze combustibil in valoare de o suta de lei, acum Victor isi permite sa faca plinul, semn ca transferul la Antena a fost o miscare reusita. Macar din punct de vedere financiar.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate