VIDEO! Semne rele la nunta lui Razvan Popescu? Mireasa nu a mai pastrat traditiile si a renuntat la voal dupa ce a iesit din biserica!

Ieri, Razvan Popescu s-a casatorit religios cu Angela, femeia care ii este alaturi de ani buni si pe care o iubeste ca pe ochii din cap! Ceremonia religioasa s-a tinut la o biserica din Balotesti, iar nasi au fost nimeni altii decat Codruta si Dan Negru.##VIDEO245225##

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereNasa i-a scos voalulSurprinzator pentru invitatii veniti la fata locului, imediat dupa slujba, noua doamna Popescu a renuntat la voal, fara sa mai astepte sa i se cante “Ia-ti mireasa ziua buna” si apoi sa arunce buchetul, asa cum este traditia la romani.

fara descriereA fost foarte cald si Angela nu mai suporta sa poarte ceva pe cap. Asa ca, dupa ce preotul ne-a cununat, ea a decis, la intrarea in masina, sa isi scoata voalul. Insa, nu a fost o incalcare a regulilor, fiindca la restaurant l-a pus la loc si totul a intrat in normal”, a spus amuzat realizatorul radio la fata locului.

fara descrierefara descriereIn traditia populara, se spune ca voalul miresei nu trebuie sa cada, pentru ca ar fi semn rau. El trebuie tinut pe cap pana la finele nuntii, apoi nasa il scoate si ii pune miresei o esarfa sau un batic, simbolizand trecerea de la statutul de fata la cel de nevasta. Voalul se pune apoi pe capul unei femei necasatorite, despre care se spune ca va fi urmatoarea care se va marita.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate