VIDEO | Senatorul Ioan Ghise a ajuns la munca de jos. Vezi cum si-a dirijat soferul, mai ceva ca parcangiii din Amzei!

Fostul primar al Brasovului, Ioan Ghise, ocupa in prezent functia de senator independent. ##VIDEO271890##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

Din aceasta postura onoranta, politicianul este nevoit sa faca naveta la Bucuresti, pentru a fi prezent la sedintele Parlamentului, dar si la diverse emisiuni televizate, unde este invitat destul de des. Chiar daca are o oarecare notorietate, Ghise nu a reusit sa stranga cele 200.000 de semnaturi necesare pentru a-si duce la bun sfarsit intentia de a candida in acest an la presedintia Romaniei. A multumit frumos celor care au colectat adeziunile si s-a grabit sa-si manifeste sustinerea pentru Calin Popescu Tariceanu. Fara succes, asa ca Ghise a revenit la treburile lui senatoriale.

fara descriere

Cateodata, politicianul face abstractie de aceasta onoranta postura si coboara la munca de jos. S-a intamplat zilele trecute, cand paparazzi WOWbiz.ro l-au surprins pe Ghise in timp ce se grabea sa ajunga la o emisiune televizata. Avand sofer personal, asa cum ii sta bine unui senator, brasoveanul a remarcat ca acesta avea serioase dificultati in a gara masina.

fara descriere

Fara sa stea pe ganduri, Ghise s-a oferit sa faca pe parcagiul pentru soferul sau si l-a ghidat cu maiestrie, in singurul loc disponibil din curtea televiziunii unde fusese invitat. Incantat de felul in care a rezolvat problema, senatorul si-a luat laptop-ul la subrat si a urcat vioi catre studioul unde urma sa dezbata starea natiunii.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate