VIDEO! Serghei Mizil, in rol de mafiot! Uite-l cum da ordine micilor traficanti de pe strada!

Serghei Mizil e cunoscut datorita trecutului sau tumultuos din perioada comunista! Fost membru de marca al gastii din care faceau parte Nicu Ceausescu, Madalin Voicu sau Jean Maurer, Serghei are o serie de talente mai putin cunoscute publicului!

Distribuie pe:

Autor:


fara descriereSerghei Mizil are un talent putin cunoscut publicului... actoria!Serghei Mizil este un nas-mafiot care coordoneaza o retea de traficanti de droguri minori! Acesta e rolul pe care simpaticul om de afaceri il joaca intr-un scurt metraj regizat de Radulescu Alexander.

Mizil isi exercita latura artistica in domeniul cinematografiei dupa ce in tinerete si-a demonstrat talentul in materie de pictura! Si asta deoarece Serghei a fost pictor in tinerete, el organizand mai multe vernisaje cu lucrarile semnate de el.

Mizil nu se afla la prima aparitie intr-o asemenea productie, numele sau aparand si pe genericul filmelor Lela sau Marilena. "Primu' cartus", asa cum se numeste scurt-metrajul in care apare Serghei Mizil, este filmul de debut al lui Alexander Radulescu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate