Video! Simona Trasca s-a operat a patra oara la nas! Avem imagini exclusive cu blondina chiar din cabinetul medicului!

Pamela de Romania a ajuns, azi, din nou, pe masa de operatii! Pentru a patra oara, blondina si-a facut o interventie pretentioasa la nivelul nasului si, acum, se afla sub efectul anesteziei. ##VIDEO256503##

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereTrasca si Kasem, inainte de operatieSurse din preajma blondinei sustin ca, in cursul acestei diminentii, ea s-a dus la clinica esteticianului Kasem Abu Bakr, pregatita pentru interventia chirurgicala. “Simonei ii era frica, dar nu a avut incotro, era musai sa se opereze, astfel, ar fi intrat in alte belele, nu ar mai fi putut sa respire, iar durerile s-ar fi acutizat!”, au spus prietenele blondinei.

fara descriereNasul blondinei avea problemeInterventia a decurs bine, iar pacienta este sub efectul anesteziei in acest moment. “I-am facut o operatie pentru a repara fractura de os si sept, care s-a produs din cauza unui traumatism din vara, in plus, am reparat si cicatricea de pen as cu ajutorul laserului! Simona Trasca este in stare buna acum, dar va trebui sa aiba grija in urmatoarele saptamani, sa poarte bandaje si sa evite frigul”, a declarat esteticianul pentru WOWbiz.ro!

fara descrierefara descrierefara descriereStirile Kanal D au intrat in posesia unor imagini exclusive cu Simona Trasca, inainte si dupa operati, in care, in mod firesc, blondina apare afectata, dar si increzatoare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate