VIDEO | Singur, atat de singur... Victor Slav e din ce in ce mai singur!

De la evenimentul de lansare al colectiei Biancai Dragusanu, imaginile cu aceasta si sotul ei, impreuna, au devenit o raritate##VIDEO135484##

Autor: Alina Radulescu

Sa pregateasca oare cei doi mult-anuntata despartire pronosticata de multi dupa Anul Nou? E prematur de spus acest lucru, dar cert este ca, de aproape 10 zile, Bianca si Victor nu au mai fost vazuti in public, impreuna. Roscata s-a dedicat carierei, incepand o lupta de convingere a CNA-ului ca poate fi un bun exemplu la televizor pentru adolescentele din Romania, in timp ce vestile despre Victor sunt destul de contradictorii.

Aproape o saptamana, Slav nu a mai aparut pe sticla pentru a prezenta stirile Meteo, dar nu se stie daca a fost vorba de un concediu sau alte probleme personale. De fiecare data cand paparazzi WOWbiz l-au surprins, Victor era fie impreuna cu bunul sau prieten Bogdan Valdau, fie singur. Asta in timp ce Bianca fie semneaza contracte de imagine cu esteticieni cunoscuti, fie se distreaza de minune, cum s-a intimplat weekendul trecut, cand doamna Slav a mers in club cu Vica Blochina si cu inca o amica.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Zilele trecute, paparazzi s-au intersectat din nou cu Victor, acesta iesind destul de ingandurat dintr-o cafenea si fiind bineinteles...singur!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies