VIDEO socant! Sorinel Copilul de Aur e impuscat in fata scarii de bloc si isi da duhul in bratele Monicai Merisan de la Vocea Romaniei! Din fericire, totul se intampla intr-un film

Celebrul manelist Sorinel Copilul de Aur a fost impuscat mortal in inima de membrii unei gasti de cartier fix in fata unei scari de bloc, el dandu-si ultima suflare in bratele frumoasei Monica Merisan, fosta concurenta la Vocea Romaniei. Este scenariul unui film din 2008 in care cei doi au jucat roluri principale, deci fanii pot sta linistiti! ##VIDEO131673##

Distribuie pe:

fara descrierePersonajul interpretat de Sorinel moare la finalul filmuluiIn filmul lansat in urma cu cinci ani, in 2008, Sorinel Copilul de Aur a incercat sa scape de anturajul dubios din care facea parte, insa nu a reusit. In schimb, dupa mai multe tentative nereusite de a-i desparti pe capii unor gasti rivale care se bateau, Sorinel a sfarsit prin a-l ucide pe unul dintre ei. Mai grav, a ajuns sa-l ameninte si pe un lider al lumii interlope din Capitala!

Razbunarea nu a intarziat, iar Sorinel a fost impuscat in inima in fata unei scari de bloc prabusindu-se in bratele iubitei sale, Monica Merisan! Pe Monica o stiti din al doilea sezon al concursului Vocea Romaniei, ea facand parte din echipa lui Marius Moga. Monica nu a suportat pierderea si s-a impuscat cu arma abandonata de criminali.
fara descriereO gasca de cartier il executa pe Sorinel in fata unei scari de bloc, iar el isi da duhul in bratele iubitei sale, interpretata de Monica MerisanPersonajul interpretat de Sorinel se numea Vio, iar Monica o juca pe Ramona! Momentul tragic reprezinta scena finala a filmului "Poveste de cartier", din 2008, regizat de Theodor Halacu-Nicon. Scenariul este inspirat din "Romeo si Julieta", povestea fiind adaptata la viata de cartier din Pantelimon.

Rolurile principale sunt interpretate de Sorinel Copilul de Aur, Monica Merisan, Augustin Viziru, Octavian Strunila, Florin Calinescu, Romica Tociu si Cornel Palade. Filmul prezinta o poveste de dragoste imposibila intre doi tineri care fac parte din gasti rivale, actiunea desfasurându-se pe ritmuri de manele cântate de Sorinel Copilul de Aur, Monica Merisan si Jean de la Craiova.

fara descriere

fara descriereSorinel Copilul de Aur a ajuns unul dintre cei mai cunoscuti manelisti din Romania
fara descriereMonica Merisan a facut parte anul trecut, in al doilea sezon al emisiunii Vocea Romaniei, din echipa lui Marius MogaIn prezent, Sorinel Copilul de Aur si Monica Merisan sunt impresariati de catre Dan Bursuc. Mai mult, numele de scena al Monicai este MonyeM, ea fiind singura solista care nu canta manele dintre artistii manageriati de Bursuc.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate