VIDEO | Sorin Brotnei, salvatorul lui Giani Kirita, plictisit de moarte de o domnita! "Triunghi" misterios intr-un mall bucurestean

Dupa ce s-a retras din activitate, Giani a participat la mai multe show-uri de televiziune, care par sa-i fi adus mai multi prieteni decat in perioada in care juca fotbal. ##VIDEO269210##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

Unul dintre ei e chiar Sorin Brotnei. Fostul component al trupei Akcent a concurat in urma cu aproape doi ani la "Dansez pentru tine". Atunci l-a cunoscut si pe fostul dinamovist, care concura de asemenea in respectivul show, iar intre cei doi s-a infiripat o... amicitie la prima vedere.

Desi a trecut ceva vreme de atunci, cei doi au ramas prieteni foarte buni. O dovedesc si imaginile surprinse de paparazzi WOWbiz.ro, intr-un centru comercial din Capitala. Initial, Giani Kirita s-a asezat la o masa cu o domnisoara.

fara descriere

Fata parea destul de in verva si s-a apucat sa-i povestesca "cainelui alb-rosu" tot felul de lucruri, care insa, daca tinem cont de mina afisata de acesta, nu si-au gasit un ascultator pe masura. Giani mai ca s-a plictisit sub tirul "verbal" al interlocutoarei, dar, pentru astfel de momente avem nevoie de prieteni. Ca din pamant, la masa a rasarit Sorin Brotnei, avand asupra sa o tava cu ceva de-ale gurii. O data "triunghiul" completat, fata a batut usor in retragere, iar Giani si artistul au putut sa se bucure in liniste, de prietenia lor sincera si dezinteresata.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate