VIDEO | Suferința tăcută a Cristinei Țopescu. Doctorul Cristian Andrei: „Când ai depresie, nu consideri că meriți să fii ajutat”

Încă nu ne-am revenit după vestea bulversantă că îndrăgita jurnalistă Cristina Țopescu nu mai este printre noi. Ne-a părăsit în decembrie, dar nimeni nu și-a dat seama până aseară când o vecină a sunat la 112. Suferise un infarct în somn. Potrivit unor informații de ultimă oră, trupul Cristinei Țopescu va fi incinerat, iar urna cu cenușă va ajunge la mama ei.


In articol:

VIDEO | Suferința tăcută a  Cristinei Țopescu.  Doctorul Cristian Andrei: „Când ai depresie,  nu consideri că meriți să fii ajutat”
VIDEO | Suferința tăcută a Cristinei Țopescu. Doctorul Cristian Andrei: „Când ai depresie, nu consideri că meriți să fii ajutat”

De trei săptămâni nu mai știa nimeni nimic de Cristina Țopescu. Dispăruse subit din spațiul public, iar vecinii povestesc că nu au mai văzut-o ieșind din casă. Era mai retrasă, spun apropiații.

De multe ori avea obiceiul să-și schimbe planurile în ultima secundă și de multe ori nu răspundea la telefon.

Văzând că a trecut atâta vreme cu o tăcere de mormânt, una dintre vecine- care susține că-i era prietenă- s-a speriat și a sunat la 112.

Din păcate, a fost mult prea târziu. Aseară târziu, polițiștii aveau să dea una dintre cele mai tulburătoare vești cu putință care a șocat cu adevărat întreaga Românie. Inima Cristinei Țopescu nu mai bătea de zile bune. Avea 59 de ani.

Citeste si: De ce cred anchetatorii că jurnalista Cristina Țopescu a murit imediat cum s-a întins în pat! EXCLUSIV

În casa din Otopeni- unde jurnalista locuia cu chirie- polițiștii au găsit și doi câini fără suflare. Alți 5 erau în viață, dar slăbiți.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Un prieten vechi- care face parte dintr-o asociație de protecție a animalelor- a venit să-i salveze.

Potrivit unor surse, legiștii au putut stabili cu greu cauza morții jurnalistei. Cristina Țopescu s-ar fi stins din viață pe 28 decembrie, iar de vină pentru dispariția ei brutală ar fi fost un infarct. Ar fi murit în somn, cred anchetatorii, care spun că pe trup nu erau urme de violență.

Teribila veste a căzut ca un trăsnet și a bulversat pe toată lumea. Nimeni nu bănuia că îndrăgita jurnalistă va trece în neființă așa fulgerător. Nimeni nu știa să fi fost bolnavă. Ultima oară a fost văzută pe 22 decembrie, la ceremoniile dedicate celor 30 de ani de la Revoluția Română. Nu trăda vreo neliniște și nici nu părea abătută.

VIDEO | Suferința tăcută a  Cristinei Țopescu.  Doctorul Cristian Andrei: „Când ai depresie,  nu consideri că meriți să fii ajutat”
VIDEO | Suferința tăcută a Cristinei Țopescu. Doctorul Cristian Andrei: „Când ai depresie, nu consideri că meriți să fii ajutat”

Suferința Cristinei Țopescu

MONICA POP, medic oftalmolog: Tot ce s-a întâmplat e învăluit în mister. Se mai temea de diabet, dar nu știu să fi avut vreo patologie. De altceva nu se pune problema. Dacă ar fi avut vreun gând, ducea cățeii de acolo, ea nu accepta să se întâmple cu ei ceva niciodată. Vă spun că mai avea niște tahicardii, acolo se poate face stop cardiac.

În plus- jurnalista căzuse în depresie- spun apropiații- iar legiștii confirmă faptul că lua somnifere ca să poată dormi. Poate și de aceea s-a retras în singurătate- cred specialiștii- și nu s-a lăsat înconjurată de oameni. Trăia numai cu cățeii pe care îi adoptase și pe care îi iubea mai presus de propriai viață.

Dr. CRISTIAN ANDREI, psiholog: „Când ai depresie, nu prea ai chef să fii ajutat, pentru că tu nu consideri că meriți să fii ajutat și că are vreun rost să fii ajutat. Și atunci, izolarea crește iată că trebuie să treacă multe săptămâni pentru ca oamenii să observe că tu lipsești”. 

Citeste si: Ea este mama jurnalistei TV. Cristina Țopescu a petrecut în urmă cu an, Crăciunul alături de ea, în Germania

De la sfârșitul anului trecut- Cristina Țopescu era consilier al ministrului sănătății. Colegii spun că au sunat-o în ultimele zile. Nu le-a răspuns nimeni- inițial- apoi telefonul era închis. Au crezut că e în vacanţă şi o aşteptau, astăzi, înapoi la muncă.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Top 3 criterii de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa cumperi baterii bucatarie

Un autotursim aproape a fost înghițit de asfalt! A fost nevoie de intervenția unei platforme pentru a scoate mașina din craterul format

Și-a dat fosta iubită în judecată și a acuzat-o că făcea videochat însărcinată cu copilul său! „Am rugat-o în repetate rânduri să renunțe”

Horoscop IULIE 2021: o luna decisivă pentru Gemeni si incredibilă pentru Scorpioni

Restricţiile se vor întoarce în România! Virgil Musta aruncă o bombă teribilă chiar în acest moment

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

Dispar mașinile pe benzină și motorină! Lovitură cumplită de la Comisia Europeană

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies