WOW

Video super-caterinca! Antonia canta "Eu si iarna sunt pe val" si Britney Spears si "cerseste" concerte in direct la Radio 21! Vezi de ce si ea si Cabron sunt innebuniti dupa shaorma din Centrul Vechi!

Antonia, Alex Velea si Cabron au facut super-caterinca in studioul Radio 21. Artistii au fredonat cateva melodii, au glumit si s-au sicanat intre ei de parca erau la o bere sau la un suc in Centrul Vechi, nu in direct la radio.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Ascultatorii au avut ocazia sa ii cunoasca mai bine pe Alex, Antonia si Cabron.

Tonul la caterinca a fost dat de Alex Velea, care a fost in mare forma. El a avut un sprijin de nadejde in colega lui de breasla. Antonia a intretinut si ea atmosfera cu cateva glume si cu cateva pasaje din melodii.


Ea a cantat refrenul din "Eu si vara sunt pe val" si din "Oops, I did it again" a lui Britney Spears si s-a plans, in gluma, ca nu are concerte.

Cum artistii din studio au semnat petitia impotriva inchiderii teraselor din Centrul Vechi dupa ora 22, Antonia, Alex si Cabron au marturisit ca merg des in localurile din aceasta zona a Capitalei. Ei au spus si ca prefera shaorma care se vinde in Centru.

"Nu e nici prea mare, nici prea mica, e potrivita"
, au declarat ei.

VREI SA PLECI IN WEEKEND LA MUNTE? TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA DAI CLICK AICI!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune