VIDEO SUPERTARE Babi Minune, saltat de mascati chiar din platoul WOWbiz. Vezi cum a reactionat manelistul cand s-a trezit cu catusele la maini!

Manelistul Babi Minune, pustiul devenit celebru dupa ce a jucat in serialul “Inima de tigan”, a provocat un scandal imens pe Aeroportul Otopeni, acum cateva zile. ##VIDEO2766##

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereEl a fost acuzat de o vanzatoare ca a plecat din magazin fara sa plateasca un inel de firma, in valoare de 65 de euro! Pana la urma, manelistul a venit in platoul WOWbiz si a explicat ca totul n-a fost decat o gluma proasta.

“N-a fost cu intentie. Am facut o gluma proasta. Era un inel de femeie, n-aveam ce face cu el. Ne-am cerut scuze, am vrut sa-l platesc apoi”, a declarat Babi.

Incidentul a fost aplanat, dar Madalin Ionescu si Andreea Mantea i-au pregatit o surpriza de proportii manelistului, chiar in platoul WOWbiz. Astfel, niste "mascati" au venit pe neasteptate si i-au pus la pamant pe Babi si pe impresarul acestuia, Catalin Rotaru. Cei doi s-au speriat in prima instanta, dar au gustat gluma in cele din urma!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate