VIDEO | Tanara luata cu forta de pe strada si violata

Politistii si procurorii sunt pe urma indivizilor care au luat cu forta de pe strada o tanare de 17 ani si au fortat-o sa intretina relatii sexuale. 15 persoane implicate în cauză au fost audiate, astazi, la sediul Poliţiei Capitalei.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Minora ar fi fost luată cu forţa, de pe stradă, de către mai mute persoane, toate din aceeaşi familie, care au dus-o iniţial într-o locuinţă din Bucureşti, iar ulterior în provincie.

Tânăra ar fi fost forţată să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei sale, cu un tânăr de 18 ani şi întrucât a refuzat şi s-a opus, ar fi fost imobilizată de mai multe persoane.

Ulterior, victima şi un membru al familiei acesteia au fost însoţiţi de către un bărbat la sediul Poliţiei Capitalei, pentru a se asigura nu vor declara cele întâmplate.

Potrivit unui comunicat oficial, „din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiţii au lipsit de libertate în mod ilegal o tânără de 17 ani, pentru a-i determina familia să accepte căsătoria acesteia”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate