VIDEO | Tânărul căruia România îi refuzase șansa la viață, vindecat de arsuri în Belgia

Astăzi, când România a privit stupefiată filmul haosului de la Colectiv, încă un adevăr dureros ne cutremură. Pacienții cu arsuri nu au nicio șansă la vindecare dacă străinii nu se îndură de ei. Tânărul dansator care s-a electrocutat pe podul din parcul Herăstrău e dovada vie că acolo unde există voință de fier orice se poate. După cinci luni de chin și tratamente, a ajuns acasă și îndrăznește să viseze.

Distribuie pe:

Autor: Dan Stancu

ALEXANDRU REBEJA: Un început nou, o nouă viață, o nouă șansă.

După cinci luni trăite pe muchie de cuțit pe un pat de spital din Belgia, Alexandru poate să zâmbească din nou. Doctorii străinii au făcut imposibilul ca să-l pună pe picioare, să-i șteargă din rănile profunde pe care șocul electric i le-a brăzdat pe tot corpul.

ALEXANDRU REBEJA: Aveam zile când am renunțat, plângeam, a fost greu, dar a fost și bine.

Se recuperează îmbucurător de bine și după atâta vreme în care a văzut doar halate albe și perfuzii în fața ochilor a putut în sfârșit să se întoarcă acasă - în România - să-și strângă în brațe familia și prietenii care s-au rugat neîncetat pentru vindecarea lui și i-au dus lipsa teribil. De departe, însă, fratele său Ștefan - concurent al competiției Îmi place Dansul - a fost cel mai emoționat de revenirea lui.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Din păcate - România i-a refuzat șansa la viață - la fel cum o face în cazul multora ca el.

Citeste si: VIDEO | Filmul haosului din infernul „Colectiv”, ținut ascuns 4 ani. Supraviețuitor: „Deasupra mea era depou de oameni, ca să zic așa”

În spitalele de arși - paturile și așa puține erau toate ocupate când Alexandru a ajuns în mâinile medicilor. Revoltător e că astfel de tragedii nu deschid ochii nimănui. Ba mai mult, clinica de mari arși de la Iași care zăcut ani de zile ferecată cu lacăt, a fost iar închisă după inaugurarea de săptămâna trecută, pe motiv că că epidemiologii au descoperit probe neconforme la filtrele de aer și de apă.

Revenind la povestea lui Alexandru - tânărul îi este extrem de recunoscător și bunului său priten Luca - cel care cu propriul trup, Luca l-a protejat si l-a impiedicat sa se ridice, fiindca s-ar fi putut electrocuta din nou. Chiar și după ce au sosit salvatorii, a continuat să-și liniștească amicul și să-i spună că teama lor e una trecătoare.

Născut în Chișinău, Alexandru e pasionat de actorie și dans. Abia așteaptă să plutească din nou pe ritmurile muzicii și să reia spectacolele. Unele dintre ele vor fi puse în scenă la teatrul Stela Popescu din Capitală.

Citeste si: Cazul celor 39 de cadavre găsite într-un TIR din Anglia amintește de un caz din 2015 din Austria! Despre ce este vorba

Citeste si: El este tânărul care a fost găsit spânzurat de un tobogan într-un parc din Craiova! Bogdan avea 21 de ani și era student

Galerie foto 
Citește și:

Veste bună pentru români! Izolarea pentru persoanele care vin din străinătate va putea fi înlocuită cu test COVID-19!

Accident în Covasna! Trei persoane s-au stins din viață, iar alte două sunt în stare gravă

VIDEO | Un român a murit la volan, într-un accident cauzat de lipsa de atenție a unui italian

Un tânăr din București a furat 11 tablete destinate copiilor din sediul unei primării! Bărbatul a amanetat dispozitivele furate

12 români au fost implicați într-un accident teribil pe șoselele din Franța: șoferul a adormit la volan, iar acum o fetiță de 10 ani riscă să-și piardă o mână

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies