Video | Te-ai speriat cand ai auzit-o pe Andreea Balan cantand live? Ascult-o insa pe Misty sa vezi cum suna vocea ei intr-un concert!

In weekend, la Caracal a avut loc primul concert al lui Misty, in cadrul turneul Mix Music, din care, mai nou, face si ea parte. Misty a inlocuit-o pe Andreea Balan, in turneu, asta dupa ce ea s-a certat cu impresarul Marius Gavrila, cel care a declarat ca Balanca nu are voce si nu stie sa cante live.

Distribuie pe:

Autor: Alina Mihai

##VIDEO263221##

fara descriereMistyAndreea Balan nu mai face parte din turneul Mix Music, dupa scandalul cu Marius Gavrila. In locul ei a intrat Misty, actuala iubita a lui Keo, cea care i-a fost acestuia amanta mai bine de un an, pe vremea cand el inca se iubea cu Balanca.fara descrierefara descrierePe afisul care anunta spectacolul de la Caracal, se afla Misty, si nu Andreea Balan

Astfel, in weekend, Misty a urcat pe scena din Caracal! Blonda a cantat cateva piese, unele din repertoriul ei, iar altele nu. Cantareata se simtea in largul ei, se pare, desi probabil a avut ceva emotii cand a urcat pe scena pe motiv ca fanii ar putea sa o “huiduiasca”.fara descriereMisty, inainte de a urca pe scena turneului Mix Musicfara descriereMisty, pe scena la Caracal

Misty a cantat live la concert, iar reporterii WOWbiz.ro au o filmare cu ea pe scena! Iubita lui Keo nu a facut atmosfera pe care o facea Andreea Balan, iar vocea nu i s-a prea auzit pentru ca nu a cantat singura!

Despre Andreea Balan, Marius Gavrila a spus ca nu are voce si ca nu poate canta live, oare de Misty e multumim impresarul?fara descriereAndreea Antonescu a cantat si ea la CaracalMai mult, pe scena la Caracal a urcat si Andreea Antonescu, prietena de-o viata a Andreei Balan. Probabil Antoneasca nu s-a simtit confortabil stiind ca va urca pe aceeasi scena cu Misty, iar prietena ei Andreea Balan nu mai face parte din turneu. Si, cu siguranta Andreei Balan nu i-a picat bine sa stie ca Antoneasca continua sa mearga la concerte cu Misty si Keo.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate