VIDEO Teo Trandafir vorbeste deschis despre operatiile pe care le-a facut: "Eu eram iubita de barbati si la 140 de kile, dar intr-un final am cedat presiunii sociale de 3 lei!"

Teo Trandafir a vorbit deschis la WOWbiz despre operatia estetica pe care a facut-o de curand dar si celelalte operatii pe care le-a facut pentru a slabi.##VIDEO237982##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

"Am facut si eu o operatie estetica in viata mea. E prima oara cand am folosit o mnetoda mai agresiva. Spaima a fost mare inainte dar nu a durut. Am crezut ca o sa fie nefiresc. Am crezut ca nu o sa imi revin in timp pentru emisiune si mi se parea ca am ajuns si eu ca 'alea'.

Traiam cu obsesia ca am slabit 35 de kg si ca ma priveste altcineva din oglinda. M=am speriat ingrozitor dupa operatie, nici acum nu mi-am revenit. Operatia a fost in jurul ochilor, am eliminat 2 riduri. Eu am trecut prin multe reacomodari cu propria fata. La un moment dat cred ca aveam 140 de kg.

Eu am fost iubita de barbati la 140 de kg, inseamna ca ceva ceva o fi fost de mine. La un moment dat am cedat presiunilor sociale dar nu mi-a fost rusine decat cand am fost proasta sau rea gratuit sau vicleana", a povestit Teo Trandafir.

Vedeta a trecut de curand printr-o operatie estetica ce insa nu i-a pus mari probleme.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate