VIDEO! Tonciu a fost umilita in ultimul hal din cauza nasului! S-a luat la bataie cu niste indivizi care si-au batut joc de ea intr-un parc! Mitea a impartit si el pumni de dragul ei!

Andreea Tonciu a apelat la serviciile medicilor esteticieni din Turcia pentru o operatie de rinoplastie pe care a tot amanat-o ani intregi.##VIDEO260158##

Distribuie pe:

Autor: G.G., Lili Lascar

fara descriereDaca la inceputurile ei in showbiz, bruneta sustinea ca este mandra de nasul ei proeminent, parte din personalitatea ei, a decis sa apeleze la esteticieni dupa o sumedenie de umilinte si bancuri generate de aceasta trasatura fizica.

Totul a culminat cu un episod pe care WOWbiz.ro vi l-a prezentat in exclusivitate, anul trecut. Aflata la plimbare in parc, chiar de 1 mai, in Oraselul Copiilor, alaturi de Nicolae Mitea, protagonista noastra a avut parte de o experienta pe care nu o va uita prea curand.fara descriereModelul a fost luat in colimator de un grup format din doi indivizi si o fata, care nu au avut altceva de facut decat sa se mire cu voce tare si sa faca glume si poante pe seama... nasului Andreei.

Deranjata de ironii, bruneta s-a dezbracat de caracter si le-a zis cateva vorbe de ocara mistocarilor. Pana la urma, schimbul de replici acide a degenerat intr-un scandal monstru. Baietii au sarit sa o apere pe fata care era cu ei, Mitea s-a repezit in apararea Andreei, s-au impartit pumni, cuvinte jignitoare si picioare, fiecare pe unde a putut.fara descriereNicky Mitea s-a ales cu o tranta in gazon, unde a aterizat dupa ce a fost impins de unul dintre certareti, dar s-a ridicat imediat si s-a aruncat ca un leu in fata vedetei, punandu-se la mijloc intre ea si barbatii care erau furiosi.fara descriereRinoplastia suferita de Andreea Tonciu in Turcia este un succes

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate