VIDEO | Torturat de tatăl său, în loc să fie iubit. Bebelușul din Galați se luptă să trăiască

Schingiuit de cel care ar fi trebuit să-i fie tată, nu călău, bebelușul din Galați se luptă să trăiască cu o putere dumnezeiască. În pragul morții, după nici 7 luni de viață, ar fi ajuns cu voia tuturor, cred polițiștii care iau la întrebări tot neamul.

Distribuie pe:

Autor: R.B.

Bebelușul din Galați torturat de tatăl său, se luptă să trăiască
Bebelușul din Galați torturat de tatăl său, se luptă să trăiască


In articol:

Vizată, după arestarea bărbatului, este mai ales mama micuțului care ar fi ascuns multe astfel de abuzuri. Prilej de bucurie, într-o familie care l-ar fi dorit, bebelușul abia născut n-a avut norocul unor părinți care să-l ferească de pericole și înfruntă moartea, tocmai din vina celor care ar fi trebuit să-l iubească.

Citeste si: Martor-cheie în scandalul în care este implicată Emily Burghelea. Vloggerița care deține dovada că Vulpița a fost agresată de Viorel

Torturat de tatăl său, în loc să fie iubit. Bebelușul din Galați se luptă să trăiască

În doar 7 luni de viață, copilul ar fi îndurat bătăi crunte care i-au lăsat urme pe trupul firav. Vânătăi mai vechi de-o săptămână stau mărturie ale abuzurilor despre care tot neamul ar fi știut.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Te trec fiori! Katie Page adoptat doi copii, iar când a aflat cine sunt de fapt bebelușii a izbucnit în lacrimi

"O mai certa, am înțeles că o și bătea, dar eu ce să fac. Domnule, eu n-am făcut reclamație la poliție că mai am am o copilă care e născută acum și am zis că bă, dacă ii ia si ei fetita?!", povestește bunica.

Citeste si: Crima care îngrozește România! Trei minori au ucis și apoi incendiat trupul unui bărbat de 29 de ani

Ca să nu strice armonia din familie, femeia a preferat să închidă ochii în fața unor violențe de nepermis al căror autor era așa-zisul ginere - un individ care nu și-a recunoscut copilul, deși cea care i-a mai dăruit un fiu a susținut tot timpul că și mezinul e al lui! Fără vreo probă care să-i confirme bănuiala, dar convins că partenera minte, începea să împrăștie pumni. În aceeași perioadă, marcată de abuzuri, în casa celor doi ar fi intrat reprezentanți ai Serviciului de Asistență Socială însă nu au descoperit nimic.

Citește mai mult pe STIRILEKANALD.RO


Citește și:

Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

Un român de 19 ani, înjunghiat în plină stradă de doi africani. Atacatorii, prinși după șase săptămâni, în timp ce tânărul zăcea pe patul de spital

Cătălin a dispărut fără urmă în Franța. Bărbatul a fost preluat de o ambulanță, iar familia nu mai știe nimic de el

Cel mai bogat pensionar din România, legătura incredibilă cu infractorii periculoși care au evadat de la Colibași! ”Escape Plan” în varianta românească, cu Gheorghe Bălășoiu în...

FOTO Imagini greu de privit din casa în care au pierit doi copii și mătușa lor. Tatăl micuților, devastat de durere, povestește cum s-a întâmplat totul: „Am trecut prin foc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies