VIDEO. Tradițiile care au îngrozit mai mulți români, după ce au fost postate pe TikTok: ”Ei se îmbracă așa de sărbători. Ferească Dumnezeu!”

Câteva tradiții din Botoșani au îngrozit TikTok-ul. Foarte mulți oameni au rămas șocați de ceea ce au văzut!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Tradițiile din Botoșani sunt foarte speciale, după cum se poate observa în clipurile video postate mai jos. Foarte multe persoane au rămas, cu adevărat, șocate de ceea ce au văzut pe aplicația celebră TikTok, acolo unde au fost postate câteva videoclipuri cu tradițiile din comuna Vorona, Botoșani. Clipurile respective au făcut înconjurul internetului, căci nu prea mai vezi așa ceva în zilele noastre! 

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămâna 27 decembrie 2021- 2 ianuarie 2022. Previziuni astrale la trecerea dintre ani

Multe persoane i-au felicitat pe tinerii, care s-au deghizat ca de Halloween, însă alți români au rămas îngroziți. Cei care s-au speriat au ținut să le spună acest lucru, celor care au postat imaginile în mediul online. Cu siguranță, foarte puțini mai respectă aceste tradiții, cu adevărat speciale, căci nu vezi în fiecare zi așa ceva!

Citeste si: Cele mai tari superstiții de Revelion. De ce trebuie să porți bani în buzunar la trecerea în anul următor

Comuna Vorona, locul unde se păstrează tradițiile

Comuna Vorona, din Botoșani, este locul unde tradițiile vechi moldovenești nu mor niciodată. Cete întregi de urători mascaţi în demoni, urşi sau cete de haiduci s-au adunat în centrul comunei şi au dat un recital memorabil la care au asistat sute de oameni.

Imaginile postate pe TikTok, din ultima zi a anului 2021, atunci când au avut loc momentele speciale, au făcut înconjurul internetului.

Citeste si: Culiță Sterp și logodnica lui, fotografie de excepție împreună: „Faină”. Cât de bine le stă celor doi împreună- kanald.ro

Citeste si: Calendar ortodox 10 februarie 2023. Ce sărbătoare este vineri? Cruce neagră în calendarul creștin-ortodox!- stirilekanald.ro

Spectacolul a început cu o paradă a costumelor, foarte zgomotoasă, dar veselă. Foarte mulți oameni au apărut cu un plug tras de cai, simbol al fertilității şi al dorinţei de roadă bună a ţăranilor din Vorona. Ce a impresionat mai apoi au fost urșii, caii sau demonii, persoane costumate mai ceva ca de Halloween.

”Tradițiile sunt condamnate și nu sunt plăcute lui Dumnezeu dar mai ales ce văd aici este urat! Sunt tradiții,datini frumoase într-adevăr, dar nu asa”, spune un internaut.

Astea ar trebui sa alunge spiritele rele, ca sa intre in noul an cat mai bine”, a mai spus altul.

Daca-i întrebam pe bătrânii noștri aflăm că ăștia nu au nici o legătură cu tradițiile”, a fost un alt comentariu.

Comentarii

Comentarii

[Sursa foto: Captură Video]

Comentarii

Comentarii

[Sursa foto: Captură Video]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop chinezesc WEEKEND 31 decembrie 2021 -2 ianuarie 2022. Previziuni astrale la început de an

Horoscop Chinezesc 30 decembrie 2021. Previziuni astrale pentru ziua de joi

Boboteaza 2022. Cum se păstrează Agheasma Mare care se sfințește la sărbătoarea Botezului Domnului

„Spune-mi dacă ești pe undeva, pe aici”. Un bărbat din Turcia își caută cu disperare mama, printre ruinele lăsate în urmă de cutremure

Un profesor de atletism de la un club sportiv din București a fost arestat pentru că a agresat sexual o elevă

„Îmi doresc copilul, indiferent că noi suntem împreună sau nu.” Ramona Olaru, declarații despre sarcină, la scurt timp după ce a anunțat că este o femeie singură

Prognoza meteo până la începutul lunii martie: Când vom scăpa de frig?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies