VIDEO Traian Ogâgău, un primar din Bistrița-Năsăud, și-a obligat fiica să stea dezbrăcată în genunchi, în timp ce îi aplica o corecție umilitoare. Imagini cu puternic impact emoțional

Traian Ogâgău, primarul oraşului Sângeorz-Băi, a făcut un gest care a stârnit revoltă în mediul online.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Primarul oraşului Sângeorz-Băi și-a umilit fata
Traian Ogâgău, primarul oraşului Sângeorz-Băi


In articol:

Primarul PNL al oraşului Sângeorz-Băi, din județul Bistrița-Năsăud, şi-a filmat fiica după ce a pus-o să stea în genunchi dezbrăcată. În acest timp, bărbatul o obliga să repete după el că nu va mai fi obraznică.

Imaginile în care edilul Traian Ogâgău își umilește fiica au ajuns în posesia celor de la Ştiri de Bistriţa. În filmare se poate observa cum fata este pusă să stea în genunchi dezbrăcată cu mâinile ridicate și cu fața la perete. În acest timp, primarul îşi ceartă fata și o obligă să repete diferite fraze.

Nu mai sunt obraznică şi nu mai supăr pe mama şi pe tata”, „O să fac exerciţii şi o să învăţ”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieşit din comun”, „Nu mai sunt fiţoasă”, „Nu mai sunt figurantă” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta” sunt lucrurile pe care edilul Ogâgău vrea ca fiica sa să le rostească în timp ce este filmată.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Cum se apără edilul

Contactat de jurnaliștii de la Ştiri de Bistriţa, primarul Traian Ogâgău a spus că videoclipul surprinde o problemă de familie şi că este îndreptățit să-și educe copiii așa cum consideră de cuviință.

„Eu îţi spun cum îi, tu îţi extragi de aici ce vrei şi cum vrei, că m-am săturat... Am fost astă iarnă la schii cu copiii în Austria, iar Traiana a devenit obraznică pe acolo. A fost ieşită din duş, dezbrăcată şi cu părul ud, şi am pus-o la colţ, la perete, şi am pus-o să repete să-i trimit mamei sale. I-am trimis înregistrarea mamei sale, iar de acolo a dispărut şi nu ştiu cum a ajuns pe unde a ajuns.

Citeste si: Margherita de la Clejani, un nou dosar penal. Reacția halucinantă a vedetei după ce a lovit și amenințat două femei: „Iubesc Poliția Română”

Citeste si: Calculator Impozit Auto 2021. Câți bani vei plăti în funcție de motorizarea și capacitatea cilindrică a mașinii tale

Citeste si: Pronostic amar de la OMS. Specialiștii în sănătate au anunțat când revine omenirea la viața pre-coronavirus

Fiecare îşi apostrofează copilul sau îi aplică pedepse cum consideră el. Eu nu consider că am umilit-o. Decât să ajungă pe la vreo 18 ani o drogată, cum sunt unii copii de demnitari şi de şmecheri, mai bine câte-o lecţie dinasta”, a declarat edilul pentru sursa citată.

Imaginile șocante, unealtă de campanie

Primarul PNL acuză social-democrații că folosesc imaginile în campania electorală. El a postat pe contul personal de Facebook un videoclip în care le transmite acestora că viața personală nu trebuie folosită în scop politic. „Cum s-a intrat în posesia acestui video, nu mai contează. Însă de aici şi până la a folosi tocmai în campanie electorală fimuleţe personale, private, denotă faptul că sunteţi disperaţi şi folosiţi cele mai josnice metode pentru a manipula cetăţenii, metode marca PSD, dragii mei.

Să m-apuc şi eu să spun de copiii fiecăruia, ce face fiecare, ar fi normal?! Să-mi terfeliţi voi imaginea fetiţei mele?! Cu ce v-a greşit ea?” este doar o parte din mesajul postat de primar pe reţeaua de socializare. ”Cine cruţă nuiaua, îşi urăşte fiul, dar cine îl iubeşte are grijă să îl disciplineze, spune un proverb din Biblie”, a mai spus primarul Ogâgău.

Urmatorul articol
Citește și:

Povestea cutremurătoare a lui Dumitru, un băiețel de 8 ani bolnav de autism. Micuțul are nevoie de ajutor. „Ajută-mă să pot privi lumea ca un copilaș normal”

Alina Ceușan, criticată dur de o mămică în mediul online! Răspunsul tranșant al vedetei: „Nu mai speriați femeile cu mentalitatea asta de c***”

Previziune ALARMANTĂ a medicului Virgil Musta: „Vom fi în situaţia Italiei de acum şase luni”

Calculator Impozit Auto 2021. Câți bani vei plăti în funcție de motorizarea și capacitatea cilindrică a mașinii tale

Opera de artă semnată Bansky, estimată la 5 milioane de lire sterline: artistul a făcut o reinterpretare a unui faimos tablou de Monet, adaptată societății de azi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies