VIDEO! Tricolorii vor avea diseara un aliat important in lupta cu grecii! Ce legenda a fotbalului i-a preluat pe arbitrii jocului de astazi de la aeroport? Le-a vorbit chiar pe limba lor

Dupa partida tur de la Atena, pierduta cu 3-1, in afara jocului slab al nationalei, mai multe voci importante din peisajul fotbalului romanesc au batut moneda pe faptul ca arbitrajul a fost unul in avantajul elenilor ##VIDEO123783##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descrierefara descrierefara descriereAdrian Porumboiu, Mircea Lucescu, Ladislau Boloni, dar si alte nume grele de la noi au criticat dur arbitrajul brigazii conduse de Pedro Proenca. Patronul Vasluiului, dar si cei doi super-antrenori au mers chiar mai departe sustinand ca e posibil ca de aceasta data acel procent care se acorda de regula gazdelor sa treaca de partea "tricolorilor".

"Imi doresc sa avem acasa, in minutul 10, 1-0, datorita unei erori de arbitraj. Sa vedeti atunci cum o sa joace echipa. Imi doresc asta, chiar daca nu e fair play. Grecii au fost mai buni, dar nu a fost diferenta asta. Arbitrul ne-a fluierat cu laserul, indepartandu-ne de anumite faze. Un arbitru destept face ce a facut un arbitru aseara. La 1-0 pentru Romania, nu pierdeam niciodata", a declarat Adrian Porumboiu pentru Dolce Sport.

Îmi doresc ca acasă, în minutul 10, să avem 1-0 după o greşeală de arbitraj. Să vezi atunci cum vor juca băieţii. Arbitrul portughez ne-a arbitrat cu laserul, îndepărtându-se la fazele importante. Un arbitru deştept face ce a făcut el la Atena”, a dezvăluit Porumboiu.

Citeste mai mult: adev.ro/mwfayx
Îmi doresc ca acasă, în minutul 10, să avem 1-0 după o greşeală de arbitraj. Să vezi atunci cum vor juca băieţii. Arbitrul portughez ne-a arbitrat cu laserul, îndepărtându-se la fazele importante. Un arbitru deştept face ce a făcut el la Atena”, a dezvăluit Porumboiu.

Citeste mai mult: adev.ro/mwfayx

Pentru retur, FIFA a delegat o brigada din Serbia, condusa la centru de Milorad Mazici. Acesta a arbitrat in ultima etapa de Champions League meciul Barcelona - Milan si a fost adus chiar de FRF in Romania pentru o partida din campionatul intern, anul trecut la meciul Steaua - Vaslui. In iunie 2013, sarbul, care are mari sanse de a prinde si Campionatul Mondial de anul viitor din Brazilia, a arbitrat si amicalul Romania - Trinidad Tobago si  a fost la centru si la meciul de debut al "tricolorilor" din aceste preliminarii, acel 2-0 cu Estonia, la Tallin.

Duminica la pranz, cu doua zile inainte de returul de pe National Arena, brigada sarba condusa de Mazici a aterizat la Bucuresti. Surpriza, la aeroport, delegatia a fost intampinata de fosta mare glorie a fotbalului romanesc, dar si... sarbesc, Miodrag Belodedici! In calitate de bun vorbitor al limbii slave, dar si de angajat al FRF, e drept pe functia de coordonator al loturilor de juniori, Belo a fost desemnat de Federatie sa se ocupa de buna sedere a arbitrilor in Romania.

Sa dea Dumnezeu ca sarbii sa se fi simtit bine primiti la Bucuresti, iar Romania sa aiba parte de un arbitraj cel putin la fel de bun precum au avut grecii in tur din partea "gealatului" Pedro Proenca, un tip uns cu toate alifiile, care le-a suflat vant in pupa elenilor de fiecare data cand acestia au ramas fara suflu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate