VIDEO! Uite cat de frumos arata Bucurestiul vazut din aer! Vezi cum poti ajunge si tu sa admiri Capitala de la inaltime

Pana acum fiecare dintre noi abia astepta sa ajunga intr-o cladire inalta din Bucuresti pentru a admira o parte a orasului de la inaltime. Acum, oricine are ocazia de a se delecta cu intreaga panorama o orasului, intr-un tur cu elicopterul deasupra principalelor atractii ale Capitalei.

Distribuie pe:

Autor:


Bucurestiul chiar e un oras frumos! Privit de la o altitudine de cateva sute de metri, orasul arata chiar spectaculos. O companie privata ofera oricui sansa de zbura cu elicopterul deasupra orasului. Pot fi observate principalele obiective turistice: Palatul Parlamentului, Centrul Vechi, Casa Presei Libere, Intercontinental, Sky Tower, Crystal Tower, Arcul de Triumf, parcuri, lacuri, stadioane si principalele bulvarde.

Asa se vad principalele atractii din Bucuresti:
fara descrierePalatul Parlamentuluifara descriereArena Nationalafara descriereCentrul istoric si Banca Nationalafara descriereHotelul Pullman si Romexpo
Turul cel mai scurt dureaza 15 minute, insa durata zborului poate fi mai mare, la cerere. Pretul unui tur de 15 minute al Bucurestiului, indiferent de numarul de pasageri, maxim 3, este de 990 de lei.
Se poate zbura oricand, singura conditie impusa de autoritati fiind aceea ca zborul sa se desfasoare pe timpul zilei. Punctul de plecare al turului este heliportul Aviatiei Utilitare, de langa aeroportul Baneasa, fix in spatele magazinului Ikea.

sursa video: netpub.ro
sursa foto: Turul Bucurestiului cu elicopterul

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate