VIDEO Uite ce mai face Arthur, cel care si-a demolat singur casa: "Am hotarat sa ma dedic culorii rosu. Nu sunt sanatos" - Uite ce si-a facut barbatul

Barbatul care a intrat in atentia publicului dupa ce si-a daramat casa pentru a face sala de dans a revenit in prim plan cu o schimbare de look: s-a facut rosu din cap pana in picioare.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

"Am hotarat sa ma dedic culorii rosu. M-am facut in cap, nu puteam sa ma fac si pe ochi. Mi-a iesit si sunt foarte multumit de culoarea pe care am luat-o. Pacat ca nu am facut-o in direct. m-am vopsit in camera mea de la CAP, am luat o vopsea ieftina de 5,5 lei, m-am udat pe cap si am facut amestecul pe care l-am pus pe par cu mana si uite ce a iesit. Am distras atentia tuturor cu aceasta culoare. Am vrut sa ma fac verde.

Am si o tinuta noua din magazin, e toata rosie. Am si oa de unghii, am vrut sa imi fac pantofii dar mi-a ajuns doar pentru unul singur. Am luat-o din sat cu 2,5, erau 3 sticlute dar mi-au ajuns doar pentru unul. Caut sa cumpar pantofi rosii sau vopsea pentru masina. Daca nu, niste mocheta si o lipesc cu prenandez. Pana si telefonul e vopsit cu oja rosie. Nu mai puteam sa deschid capacul de la telefon, se lipise. Nu, sunt sanatos sa stii, perfect sanatos. De curea nu am bani si nu merge sa o dau cu oja. Pixul este rosu. fara descriere

Ma simt bine cum sunt, dar mi-e rau ca nu gasesc pantofi rosii. O sa imi fac si portile rosii in curand. Vreau sa fiu mai rosu in cap asa ca telefonul. Dar mi-a zis cineva sa ma decolorez si apoi sa imi fac un rosu aprins. O sa imi moara lumea in batatura. Problema este ca e un risc aici, cu atatia tonifianti sa nu imi cada parul. Seara ma fac blond si dimineata rosu", a marturisit Arthur.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate