VIDEO | Uite cum a fost salvat pilotul care a cazut cu avionul in Marea Egee! Este antrenorul celor mai “dementi” piloti din Romania!

Pilotul lituanian Jurgis Kairys, care a cazut cu avionul in Marea Egee, a fost salvat dupa doua ore si 40 de minute de autoritatile grecesti care au dat publicitatii imagini cu salvarea! A trebuit sa pluteasca pe o bucata din avion pana ce echipele de salvare l-au recuperat.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereMiercuri seara, lituanianul Jurgis Kairys, care este antrenorul lotului roman de acrobatie,  s-a prabusit cu avionul Suhoi in Marea Egee. Potrivit declaratilor date de pilot, in momentul in care si-a dat seama ca nu mai poate manevra aparatul de zbor, lituanianul a sarit cu parasuta  si a ajuns in apele marii. El a fost gasit plutind pe o bucata din fuselajul avionului, fiind salvat dupa doua ore si 40 de minute.

Porivit primelor informatii, defectarea avionului s-a produs din cauza unei pene la motor.  El se afla la mansa unui SU 26 cu care a mai fost prezent la mitingurile aviatice. Acrobatul a adaugat ca nu s-a aflat la bordul avionului cand acesta a lovit apa, ci apucase sa se activeze parasuta.

Διάσωση Κυβερνήτη SU-26 από Ελικόπτερο Super Puma της ΠΑ from Hellenic Air Force on Vimeo.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate