VIDEO! Uite cum arata Misha pe vremea cand facea spectacol la Megastar! Actuala sotie a lui Connect-R si colegele ei din trupa Alien Kitten au cantat piesa "Adu-i doina" si au prins finala concursului!

Mihaela Sotrocan, asa cum o chema inainte de casatoria cu Connect-R pe Misha, a facut spectacol la Megastar, o emisiune concurs desfasurata in 2008.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

La Megastar, competitia televizata difuzata de Prima TV in 2008, Misha a participat alaturi de alte trei fete - Brigitta Szebenyi, Andreea Ioncea, Loredana Cavasdan - sub titulatura "Alien Kitten". Pe atunci in varsta de 17 ani, actuala sotie a lui Connect-R s-a prezentat pe scena lipsita de inhibitii, contribuind la succesul echipei, care a prins finala intrecerii de talente.fara descriereMisha (a doua din stanga), alaturi de colegele de trupa pe scena Megastar Una dintre piesele de rezistenta s-a dovedit "Adu-i doina", a celor de la Class, Misha si colegele ei fiind eliminate in finala dupa ce au ales o piesa pretentioasa a celebrei formatii Nirvana! Ulterior, Mihaela si-a facut un nume in muzica romaneasca mai ales dupa colaborarea cu DJ Sava, marele succes in aceasta formula fiind hitul "Tenerife".fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate