Video uluitor! Cativa jandarmi bruscheaza si ataca fara motiv un grup de tineri in Brasov! Nimeni n-a inteles ce i-a facut sa aiba reactia asta nebuna

Cativa tineri din Brasov au fost bruscati si jigniti de jandarmi. ##VIDEO112928##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAcestia se adunasera in fata Prefecturii pentru a protesta, insa erau pasnici, cand au fost abordati de oamenii legii. Jandarmii au depasit orice limita a bunului simt si au inceput sa ii jigneasca fara niciun motiv pe tineri.

"Tu esti fata sau baiat? Uita-te la el, zici ca e femeie", spune un jandarm facand misto de un tanar din grupul respectiv.

"Ora 22:01. Un grup de tineri discuta civilizat in fata Prefecturii. Niste jandarmi isi fac aparitia, vizibil iritati, fara motiv, de prezenta noastra acolo. La un moment dat, un jandarm isi permite sa jigneasca in ultimul hal un tanar, Dragu Georgescu, intrebandu-l "tu esti fata sau baiat?", continuand cu afirmatia insultatoare "pai uita-te la el, zici ca e femeie". Erwin Albu reactioneaza batandu-i obrazul jandarmului cu privire la expresiile inadecvate, la care un al treilea jandarm izbucneste nervos si deviant. Cameramanul este pur si simplu imbrancit cu brutalitate de unul dintre agenti, dupa care abuzul incredibil continua cu un limbaj si niste apucaturi identice cu ale unor huligani, nu a unor purtatori de uniforma, printre care, lovituri, amenintari golanesti si chiar aruncarea pe jos a unei caserole tinuta in mana de Erwin Albu. Rusine acestor exponenti ai fortelor de ordine si de represiune din Brasov!", au povestit ei pe net.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate