Video| ULUITOR! Rudele soferului-kamikaze continua sa fie agresive! Lovesc camerele video cu coroanele funerare! Cortegiul se indreapta spre cimitir!

Scandalul continua la inmormantarea soferului-kamikaze din Bucuresti! Apropiatii lui George sunt in continuare agresivi cu jurnalistii! ##VIDEO243288##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereApropiatii lui George Dumitru continua sa fie agresivi la inmormantarea tanarului care  si-a luat viata si o data cu el a luat in pamant alte cinci vieti, printre care doi copii.

fara descriereEi bine, in loc sa vorbeasca cu jurnalistii si sa incerce sa explice ce l-a facut pe George sa ajunga la un asemenea gest, apropiatii soferului kamikaze fac scandal! In urma cu cateva momente, cand cortegiul funerar a plecat spre cimitir, familia si prietenii lui George au facut zid in fata sicriului dim coroanele de flori si, mai mult, au lovit camerele video cu coroanele funerare.

fara descriereFara indoiala, durerea lor este imensa, insa acest caz este unul care a socat opinia publica, iar jurnalistii incearca sa obtina orice informatie sau marturie despre George sau despre ce l-a facut exact sa ajunga la acest gest! Sa nu uitam ca George a decis sa se omoare, dar o data cu el a mai luat alte cinci vieti nevinovate. fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate