VIDEO Un bărbat a încercat să se sinucidă la stația de metrou Piața Unirii. S-a așezat pe șine și a așteptat să treacă trenul

Un bărbat a încercat să își pună capăt zilelor și a coborat pe șinele metroului, în așteptarea trenului.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Tentativă de sinucidere la metrou Piața Unirii.
Un bărbat a încercat să își pună capăt zilelor și a coborat pe șinele metroului, în așteptarea trenului.
Întregul episod s-a desfășurat la stația Piața Unirii sub privirile îngrozite ale celorlalți călători.
Oamenii de pe peron au încercat să-l convingă să se salveze, însă când au văzut că nu reușesc cu vorba bună, s-au mobilizat.
Trei bărbați au coborât pe linia metroului și l-au imobilizat pe bărbat. Apoi l-au urcat pe peron și a fost scos din aria de circulație a metroului.
Deocamdată nu se cunosc motivele care l-au condus pe bărbat la un asemenea gest.

Un alt bărbat a fost rănit zilele trecute la metrou, după ce i-a căzut un geam în cap

Un bărbat de 47 de ani a fost rănit, vineri seară, în staţia de metrou de la Universitate, de un geam care i-a căzut în cap. Bărbatul a fost transportat la spital. Metrorex anunţă că va cerceta împrejurările care au dus la producerea incidentului.

”La staţia de metrou Universitate, un bărbat 47 de ani, aflat în zona scărilor rulante, a fost lovit la nivelul capului de elemente de construcţie căzute din plafon”, a transmis, vineri seară, Isu Bucureşti-Ilfov.

fara descriere

Sursa citată a precizat că la faţa locului a intervenit un echipaj SMURD, iar bărbatul a fost transportat la Spitalul Universitar, în stare de conştienţă.

Metrorex a precizat că bărbatul a fost lovit de o bucată de geam, iar conducerea a demarat o anchetă.

”Metrorex informează că astăzi, la ora 16:53, în staţia de metrou Universitate, în timpul accesului dinspre Pasajul Universitate către peron, un călător a fost accidentat de un geam cazut din plafonul tavanului. Echipajul SMURD a sosit imediat la faţa locului pentru a acorda primul ajutor. Călătorul accidentat a fost găsit în stare conştientă, cu o plagă uşoara la nivelul capului şi a fost transportat la Spitalul Universitar. În urma acestui incident regretabil, la nivelul Metrorex se va constitui o comisie care va stabili împrejurările ce au condus la producerea evenimentului”, a transmis Metrorex.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate