VIDEO! Un culturist a facut senzatie la un concurs de profil! A ales un mod inedit de a-si prezenta numarul, spre deliciul spectatorilor

Weekend-ul trecut, Bucurestiul a devenit capitala culturismului din Romania. ##VIDEO240050##

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descrierefara descrierefara descriereCei mai buni sportivi de bodybuilding din tara, dar si din strainatate, au participat la o competitie care s-a derulat sambata si duminica. Pe scena de la Palatul National al Copiilor au defilat campioni nationali in acest sport, dar si concurenti din strainatate, care si-au incordat muschii pentru premiile puse in joc de organizatorii evenimentului.

fara descrierefara descriereDintre toti participantii, s-a remarcat de departe un concurent cu un fizic parca sculptat, care a combinat in exercitiul sau de pe podium elementele tehnice specifice acestui sport cu o coregrafie extrem de sexy, cu ajutorul unei melodii care parca te indemna sa te misti din ce in ce mai provocator. Publicul a gustat din plin evolutia culturistului, care a reusit sa convinga in final si juriul, obtinand unul dintre premiile puse la bataie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate