VIDEO | Va aduceti aminte? Interpreta hitului “Aroma” a cucerit “Mamaia” in 2008 cantand superb o melodie a Laurei Stoica! Vezi cat de frumoasa era Raluk si atunci!

"A comis-o" recent alaturi de DJ Sava cu super hitul “Aroma”, piesa care in prezent este in toate topurile din Romania si face valuri in cluburile de noapte! Pe numele sau intreg Alexandra Raluca Nistor, cantareata Raluk este una dintre cele mai talentate interprete de la noi din tara, dovada fiind si premiile pe care le-a luat! Putini sunt cei care isi aduc aminte ca in 2008, Raluk s-a clasat pe locul doi la Festivalul de la Mamaia!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereUna dintre cele mai iubite cantarete din Romania in prezent este Raluk, vocea superba ce interpreteaza super-hitul “Aroma”, alaturi de DJ Sava si Connect-R! Pe numele sau intreg, Alexandra Raluca Nistor, originara din Deva, si care a implinit recent varsta de 24 de ani, a participat in urma cu cinci ani la Festivalul de la Mamaia, unde s-a clasat pe locul secund intepretand foarte bine piesa “In singuratate” a regretatei Laura Stoica. Tot in 2008, Raluk a castigat si Marele Trofeu al Festivalului International de Muzica Usoara “George Grigoriu”, apoi, in acelasi an, s-a inscris la concursul Megastar.

Spre deosebire de multe cantarete de la noi, Raluk are studii muzicale, fiind absolventa a Liceului de Muzica din Deva.

fara descriereIn prezent, hitul “Aroma” pe care Raluk il interpeteaza are aproape 9 milioane de vizualizari pe youtube!

 

Imagine WOW cu Raluka! Uite-o unde se atinge chiar in timp ce canta pe scena!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate