VIDEO | Valentina Pelinel, surprinsa cu un ditamai inelul cu diamant pe deget, ca de logodna! Cristi Borcea i-a daruit bijuteria uriasa?

Intr-un interviu acordat in urma cu o luna Stirilor Kanal D, la Cannes - Franta, Valentina Pelinel a afisat, pe degetul inelar, un inel cu un diamant urias, ce intrunea toate calitatile unei bijuterii de logodna. ##VIDEO392272##

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriereSuberba bijuterie stralucea de la soare te puteai uita, dar la ea, ba! Pe mana Valentinei parea ca are un aer misterios, de logodna secreta, insa, intrebata, frumoasa blonda nu a vrut sa dezvaluie nimic. A recunoscut, totusi, ca este indragostita, fara sa vrea, insa, sa dezvaluie de cine anume.

fara descrierefara descrierefara descriere"Daca sunt indragostita? Sunt indragostita si acum! Sunt capabila de multa iubire, sa ofer si sa primesc. Insa de cine sunt indragostita... si daca ar exista, nu ti-as spune de cine! Nu acum", a declarat Pelinel pentru Stirile Kanal D.

In contextul in care, azi, presa vuieste in legatura cu relatia de iubire dintre Valentina si Cristi Borcea, ba, mai mult, se spune cum ca manechinul ar purta in pantece al saptelea copil al patronului dinamovist, intrebarea vine de la sine: Oare, acesta este... un soi de inel de logodna primit de la Borcea?

Video: Stiril Kanal Dfara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate