VIDEO! Vali Vijelie s-a indragostit! Manelistul a fost ametit de dansatoarele sexy de la Revelionul Kanal D si a spart "o tona" de pahare cu sampanie!

Noaptea de Revelion de la Kanal D se anunta una de pomina! Petrecerea a carei gazda este Cove va fi plina de momente care mai de care mai amuzante. Vali Vijelie, unul dintre invitati, a simtit pe pielea lui ce inseamna sa fi distras de o "armata" de bunaciuni care danseaza cabaret!##VIDEO136003##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereInvitatii lui Cove din noaptea de Revelion au de trecut prin tot felul de probe neobisnuite! Vali Vijelie a fost nevoit sa duca mai multe tavi pline cu pahare de sampanie printre sexy-dansatoarele de cabaret aduse de Willmark. Ideal era ca manelistul sa se concentreze si a treaca printre dansatoare fara sa scape nici un pahar, urmand sa lase tavile pe o masa.
Cu ochii mai mult la desuurile sau decolteele domnisoarelor, Vijelie s-a transformat in tornada, reusind sa scape mai toate paharele de pe tavi!
fara descriere
Pentru mai multe momente amuzante, va asteptam la "Celebrity show de Anul Nou", incepand cu ora 22.00, in seara de 31 decembrie, numai la Kanal D!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate