VIDEO | Veste bună pentru bucureșteni! S-au efectuat primele testări la metroul din Drumul Taberei

Speranța bucureștenilor din Drumul Taberei este redată de primele este efectuate pe Magistrala 5.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

S-au efectuat primele testări la metroul din Drumul Taberei
S-au efectuat primele testări la metroul din Drumul Taberei


In articol:

La opt ani de la începerea lucrărilor care au tot fost amânate de-a lungul timpului, bucureștenii au parte de o veste bună. S-au efectuat primele teste la metroul din Drumul Taberei, pe Magistrala 5.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, surprinsă cu mâna în zona intimă, în timpul emisiunii

Primele teste s-au efectuat cu ajutorul unor trenuri care au circulat fără călători, iar acest lucru le dă speranțe bucureștenilor. Ultimul termen de finalizare a lucrărilor ar fi în vara acestui an.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Cât de frumos cântă la pian Sorina! La un an de când a fost adoptată și mutată în SUA „este fericită și înflorește văzând cu ochii”

Lucrările pentru metroul din Drumul Taberei au început în forță, dar au fost sabotate ani la rând

Despre glumele referitoare la metroul din Drumul Taberei, toți știm! Lucrările au început în urmă cu opt ani, dar acestea s-au oprit dintr-o dată un an mai târziu. Motivul? Premierul de la acea vreme, Victor Ponta, a decis să taie drastic fondurile alocate acestui proiect de investiții. Așa că panourile prin care bucureștenii erau anunțați că ”Peste trei ani aici va fi noua ta stație de metrou” au rămas fără obiect, informează ClubFeroviar.ro.

Citeste si: Alarmă falsă cu bombă la staţia de metrou Eroilor. Autorul, un bărbat de 55 de ani din Olt

S-au efectuat primele testări la metroul din Drumul Taberei
S-au efectuat primele testări la metroul din Drumul Taberei

De atunci, au fost date tot felul de termene: Marin Aldea spunea că lucrările vor fi gata ba în 2017, ba în 2018, în timp ce Răzvan Cuc spunea că lucrările vor fi gata în decembrie 2019. 

Pe 7 noiembrie 2019, noul ministru al Transporturilor, Lucian Bode, a declarat că metroul din Drumul Taberei nu se poate recepţiona şi nu se poate finaliza în acel an. Întrebat dacă bucureştenii vor avea metrou în Drumul Taberei în acest an, Bode a răspuns: “Din păcate nu pe tronsonul Drumul Taberei – Eroilor Magistrala M5. Aşa cum arată datele pe care eu le-am primit până în acest moment nu se poate recepţiona şi nu putem finaliza acest tronson, din păcate”. Atunci, ministrul nu a vrut să avanseze un termen pentru darea în folosinţă a acestui tronson, spunând că va face o evaluare şi va comunica un termen realist, potrivit aceleași surse citate mai sus. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Troleibuz în flăcări, în centrul Capitalei. Mesajul unei asociații de transport în comun: „Am atras atenția de nenumărate ori că...”

Diana Bulimar a fost surprinsă într-o ipostază incredibilă! Fanii Faimoasei de la Exatlon sunt șocați: „E reală poza?” FOTO

Șocant! O tânără în vârstă de 15 ani a murit în timp ce întreținea relații intime cu iubitul ei într-o mașină

Nu crezi până nu vezi cu ochii tăi! Incredibil ce a apărut pe fundal în timpul unei transmisiuni live a unui post de televiziune din România. Greșeala a fost taxată imediat

Încă un adolescent snopit în bătaie de copii care au aceeași vârstă. Băiatul îi imploră să nu-l mai lovească: ”Vă rog să nu mai dați”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies