VIDEO! Vincenzo si Antonia au dat nas in nas intr-un club! In momentul in care ea a inceput sa cante pe scena, fostul sot a plecat acasa! Inca o mai iubeste sau o cam dispretuieste?

Intalnire exploziva in clubul Princess din Regie. ##VIDEO115038##

Distribuie pe:

Autor: Cristi Dobre

fara descrierefara descrierefara descrierefara descriereVincenzo Castellano a iesit sa se distreze, ca un burlac ce este, alaturi de un grup de domnisoare cu forme apetisante si standarde usor de atins. Totul era bine si frumos pentru tanar, care parea asaltat de partenerele de relaxare. Iar daca mai adaugi si un pahar de sampanie si o muzica buna, combinatia nu poate duce decat spre o noapte lunga si un palmares de… donjuan.

Doar ca socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din… Regie. Cand se incinsese mai mult atmosfera pentru Vincenzo si “brigada” de binevoitoare, pe scena din Princess a aparut Antonia! In clipa in care fosta lui sotie a inceput sa cante, lui Vincenzo parca i s-a taiat filmul. Acesta a parasit clubul val-vartej, fara sa se mai uite in spate sau sa regrete vreo clipa ca le lasa cu buzele umflate, si nu de silicon, pe domnisoarele abia atatate. Ce face dragostea din om… Sau poate gelozia!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate