VIDEO | Visul femeilor a devenit realitate! Liviu Varciu la bustul gol vasleste cu forta dar cosmarul sau... s-a adeverit! Nu rata ultima editie din "Autobuzul lui Varciu"

"Autobuzul lui Varciu" a ajuns la final! Ultima editie a emisiunii va fi difuzata duminica, incepand cu ora 22.00 doar la Kanal D. Ca de fiecare data emisiunea va fi plina de surprize si momente amuzante.##VIDEO117683##

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereLiviu nu s-a bucurat foarte mult de soare in Delta Dunarii...Visul femeilor a devenit realitate! Ajuns in Delta, Liviu Varciu s-a dezbracat la bustul gol si a inceput sa vasleasca energic pe canalele Dunarii. Bucuros nevoie mare de soare pe Liviu l-a luat gura pe dinainte: "Cum ar fi sa ma prinda ploaia-n barca?! kalooga_36441" Bineinteles ca nu a trecut mult timp si norii au inceput sa se scuture peste Delta, fix cand Liviu pescuia din barca, cosmarul sau devenind realitate!
fara descrierePloaia a inceput exact cand Varciu pescuia din barca!Ca de fiecare data, si aceasta editie, care de altfel este ultima a emisiunii "Autobuzul lui Varciu" e plina de surprize si momente amuzante. Le puteti urmari duminica, incepand cu ora 22.00 doar la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate