Video! Vizante si sotia lui Dan Teodorescu au facut un misto crancen de Mihaela Radulescu la Premiile TVMania: "Am scos cucul si am introdus un elan motociclist care canta rock'n'roll"

Premiile TVMania, editia 2013, au adunat marti seara la Teatrul Bulandra, Sala Toma Caragiu din Bucuresti, cele mai importante vedete din televiziune. Evenimentul a fost prezentat de Marius Florea Vizante si de actrita Irina Teodorescu, sotia solistului de la Taxi, Dan Teodorescu. ##VIDEO129403##

Distribuie pe:

Autor: G.G., Radu Constantin

fara descriereIrina si Vizante si-au inchipuit o intalnire intre Raduleasca si Andreea MarinCei doi au facut spectacol si au smuls hohote de ras, glumind pe seama vedetelor. Si in acest an, unul dintre cele mai gustate momente a fost legat de legendara rivalitate dintre Mihaela Radulescu si Andreea Marin. Vizante si Irina si-au imaginat o reintalnire dintre cele doua pe micul ecran, acum dupa ce Andreea a divortat de Stefan Banica Jr, cel care i-a fost partener si Raduleascai.

„Amandoua imbraca aceleasi rochii frumoase, impartasesc aceleasi idealuri, impartasesc aceleasi pasiuni. Impart totul, practic... Impart ratingul, impart audientele, il impart pe Ba... ce emisiuni frumoase (n.r. publicul izbucneste in ras) ar fi putut sa faca amandoua deodata! Nu-i asa?”, a glumit Vizante.fara descriereMihaela si Andreea au avut cateva tentative de impacare in directIntalnirea imaginara s-a lasat si cu un cadou pentru Mihaela, oferit de Marin: un ceas cu... cuc, sa-i tina companie la Monte Carlo. Insa cucul a fost inlocuit, in viziunea Irinei Teodorescu, cu un... elan motociclist care canta rock’n’roll, aluzie evidenta la barbatii din viata Mihaelei: Elan Schwartzenberg, Dani Otil si Stefan Banica Jr.

"Si doamna Andreea Marin sa-i spuna doamnei Radulescu: Doamna Mihaela, stiu ca esti singura acolo, departe de casa, ca suferi, asa ca echipa noastra s-a gandit sa-ti faca o surpriza. Avem pentru tine un cadou: un ceas cu cuc! Numai ca la ora exacta ceasul nu canta cucu, cucu. Nu, pentru ca am extras... cucul si am introdus... un elan. Si nu orice fel de elan! Un elan pe motocicileta care canta rock’n’roll".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate