VIDEO What's Up, criza de nervi! Sorina i-a manelizat piesa 'Taxi' cu versuri sexy si pitiponceli - Momentul culminant a fost cand iubita lui s-a 'combinat' cu alt barbat

Cantaretul si compozitorul a avut parte de momente tensionate in propriul sau studio de inregistrari unde planurile i-au fost date peste cap de un Mos Craciun si o Craciunita manelista.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Acestia au sustinut ca vin de la un centru de copii din Capitala si vor sa inregistreze o piesa pentru Craciun pe negativul piesei 'Taxi, du-ma unde vrei'.

fara descriere"O stii pe Denisa? Cine a facut versurile astea? Panica mea e in alta parte. Am facut piesa r&b pop, nu manea. Versurile le-ai luat de la casa de copii, ti le-a dat cineva? Sau le-ati compus impreuna? Le place cu linia asta spre manea? Doamne ajuta, hai sa tragem piesa cap coada si vin apoi cu modificari", a spus What's Up.

fara descriere"E pe codul lor, le plac manelele. E un cartier mai asa... ", a replicat Mos Craciun.

Compozitorul a fiert de nervi pe scaun pana la finalul piesei si l-a invitat pe Mos Craciun sa iasa din cabina pentru a inregistra doar cu Sorina.

fara descriere"Eu joc un rol pentru videoclip acum", s-a scuzat Mosul care nu prea sta bine pe voce. Acesta a profitat de lipsa de atentie a lui What's Up si i-a furat toate trofeele si premiile castigate cu sudoarea intregii sale echipe.

fara descriere"Eu as vrea sa sun la centrul ala sa vad daca se asculta manele acolo. Mosule ce sexy esti? Asa zice? Daca acolo se asculta manele e ok, nu am probleme, dar sa ii spui unui copil ca Mosul e sexy si are fete... Femeie, tu ai facut asta, tu descurci", i-a spus What's Up iubitei sale.
fara descriere
In timp ce se tot ocupa cu Sorina si tras vocea pe piesa, Mos Craciun a inceput sa se dea la Simina, sa o ia la dans si sa o pipait. Nervos, Marius a rupt un pix in maini si s-a murdarit de pasta. Apoi a observat ca lipsesc premiile lui Marius Moga si ca Mosul le-a bagat in desaga lui.
fara descrierefara descriere
"Daca aude Moga asta... Mai, tu esti nebun?", a spus What's Up furios. Din fericire pentru el, a aflat ca totul a fost doar o farsa si compozitorul a respirat usurat.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate