VIDEO WOW! Imagini cu Bianca in mare verva! Roscata a dansat aseara intr-un club si a parut foarte vesela si relaxata dupa scandalurile din ultima vreme!

Bianca Dragusanu s-a simtit foarte bine aseara intr-un club din Capitala! Roscata a facut parte din juriul unui concurs de miss si a fost cea care a decis castigatoarea. ##VIDEO270526##

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereBianca, in mare forma la un clubDincolo de competitia de frumusete, Bianca s-a distrat de minune! Spre surprinderea tuturor, ea nu a venit insotita de Victor, ci de prietenele sale.

fara descriereA venit intr-o rochie provocatoareDragusanca a stat intr-un separeu VIP si a uluit asistenta cu tinuta ei provocatoare. Diva a purtat o rochie neagra, de piele, cu un umar gol si o crapatura pe piciorul drept pana sus!!!

fara descriereRoscata a dansat incontinuufara descriereS-a amuzat cu un pix cu laserfara descriereS-a zbantuit si cu prietena eiSexy si extrem de bine dispusa, Bianca a dansat toata noaptea si s-a amuzat teribil cu un pix cu laser dat de organizatori. Mai mereu, ea a tachinat-o pe una dintre amicele sale cu lumina fluorescenta, dar si pe invitatii aflati pe scena.

fara descriereA fost si vedeta seriiDupa o noapte plina de ritm, roscata a plecat acasa, foarte relaxata si multumita de seara pe care a petrecut-o in club!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate