VIDEO | Zilele orașului Tulcea. Distracție maximă în prima seară de spectacole

Distractie maximă, muzică bună si artisti de top. De asta au avut parte tulcenii care s-au inghesuit să participe la prima seară de spectacole dedicate zilelor orasului.

Distribuie pe:

Autor: Dan Stancu

Spectacol, distractie si multa voie buna in prima seara a manifestarilor dedicate orasului Tulcea. Pe scena din centrul urbei au urcat cantareti de top ai muzicii roamnesti,intre care trupa Thee Motans si Taxi.

Desi seara a fost una racoroasa atmosfera s-a incins imediat.

Tanara: „Sincer, nu astept pe cineva anume, am venit sa-i ascult pe toti si sa ma bucur”.

Doamna: „E o seara frumoasa, ma simt bine. Dansez”.

Sute de tineri au cantat si au dansat pe muzica idolilor lor.

Denis Roabeș, solist The Motans: „Mi-a placut foarte mult vibe-ul. Adica, ne place. Si speram sa ne simtim si sa se simte si ei la fel de bine cum ne simtim si noi pe scena”.

Constantin Hogea - primar Tulcea: „Zilele orasului, pemtru ca Sfanta Maria este si patroana spirituala a Municipiului Tulcea. La multi ani, Tulcea! Fie ca orasul nostru sa dainuiasca cat vremurile!”.

Evenimentele dedicate zilelor orasului Tulcea continua si in aceasta seara, cand pe scena vor urca Nicole Cherry, Liviu Teodorescu si Damian and Brothers.

 

Au fost doua zile cu distractie si muzica buna la Tulcea, pe malul lacului Ciuperca, cu ocazia evenimentului “Zilele Municipiului Tulcea”.

In prima seara, joi, 15 august, incepand cu ora 20:30, au urcat pe scena Irina Rimes, The Motans si trupa Taxi.

In cea de-a doua seara, vineri, 16 august, incepand cu ora 20:00, pe scena au urcat Nicole Cherry&band, Liviu Teodorescu&band si Damian&brothers.

Radio Impuls si Kanal D au asigurat perimetrul de distractie la Zilele Municipiului Tulcea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate