Viitorul ginere al lui Gigi Becali a fost dat în judecată, cu câteva zile înainte să se afle de nunta sa cu Teodora! Vezi motivul pentru care Mihai Mincu este urmărit penal! EXCLUSIV

E clar că viitorul ginere al lui Gigi Becali a fost dat în judecată.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Reporterii WOWbiz.ro au aflat primii că viitorul ginere al lui Gigi Becali a fost dat în judecată. Pe 1 martie 2019, la Judecătoria Buftea s-a deschis un dosar penal în care Mincu Mihai Theodor figurează ca inculpat. Părţi civile sunt celebre case de modă, Cartier, Chanel şi Christian Dior, prin reprezentanţii lor din România, iar obiectul procesului este “infracţiuni la alte legi speciale art. 90 alin.1 lit. b din Legea 84/1998”. Legea cu pricina se referă la “Apărarea drepturilor asupra mărcilor şi indicaţiilor geografice”. (vezi cum a impresionat-o Gigi Becali pe Carmen de la Sălciua)

Citeste si: Imagini unice cu proprietatea de şapte milioane de euro a lui Gigi Becali! Uite cum arată grădina superbă a vilei de pe Aleea Alexandru!

Citeste si: Evenimentul anului în România! Gigi Becali va fi socru mic! Reporterii WOWbiz.ro au aflat primii când şi cu cine se mărită fata lui cea mare şi câţi invitaţi sunt aşteptaţi la nuntă! EXCLUSIV

Citeste si: Scene cutremurătoare în faţa palatului lui Gigi Becali! Vezi câţi oameni îl aşteaptă, în lacrimi, pe milionar! E ultima lor speranţă! FOTO EXCLUSIV!

Viitorul ginere al lui Gigi Becali a fost dat în judecată. Mihai vinde haine şi parfumuri 

La alineatul 1 al articolului 90 se scrie “Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă de la 50.000 lei la 150.000 lei săvârşirea, fără drept, a următoarelor fapte”, iar la litera b se adaugă: “punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”. Încă nu s-a stabilit primul termen al procesului. Presa a dezvăluit că Mincu este implicat în afaceri cu vânzare de haine, comerţ cu ceai şi cafea, şi că deţine o firmă specializată în fabricarea de parfumuri şi cosmetice.

fara descriere

Viitorul ginere al lui Gigi Becali a fost dat în judecată. Nunta lui Mihai cu Teodora e programată în octombrie

Nu mai e un secret că viitorul ginere al lui Gigi Becali a fost dat în judecată. WOWbiz.ro a dezvăluit recent, în exclusiviutate, că Teodora, fata cea mare a lui Becali, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Mihai Theodor Mincu, care este supranumit "Prinţişorul din Dobroeşti". Nunta fiicei omului de afaceri va avea loc chiar toamna viitoare, în luna octombrie. Se pare că organizarea a început deja, iar lista de invitaţi ar cuprinde numai puţin de 700 de persoane ce vor fi alături de fiica lui Becali şi de viitorul ei soţ la petrecerea care va succeda ceremonia religioasă.

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate