Viitorul soţ al Mirelei de la „Insula iubirii”, declaraţie emoţionantă: „Iubirea ce îmi lipsea a intrat în viaţa mea şi...”

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Mirela Banias a avut o căsnicie cu multe probleme şi a ajuns chiar şi la închisoare după ce a fost împinsă de soţul ei să sustragă o sumă importantă de bani de la banca la care lucra. Şi-a aruncat cariera pe fereastră pentru omul iubit, a petrecut patru ani în închisoare şi, după ce s-a întors acasă, l-a cunoscut pe Ionuţ Gojman. Credea că el era bărbatul perfect pentru ea, dar după participarea la „Insula iubirii” cei doi s-au separat definitiv, el alegând să rămână în Thailanda şi să joace rolul de ispită. 
 
 
Din fericire pentru Mirela, după întoarcerea în România, lucrurile au început să meargă pe drumul cel bun. Bruneta are o afacere cu haine, a slăbit şi s-a transformat total şi s-a cuplat cu un bărbat care pare să o facă cu adevărat fericită. Florin, viitorul ei soţ, o copleşeşte cu dragoste şi atenţie, iar trecerea dntre ani au petrecut-o împreună. El a publiat pe pagina lui de pe o reţea de socializar un mesaj superb pentru Mirela Banias. ”Am 2019 motive să fiu fericit”, a scris el în dreptul unei imagini în care apare alături de fosta concurentă. 
 
”Închei anul împlinit din toate punctele de vedere, căci iubirea ce îmi lipsea a intrat în viaţa mea şi asta mă face cel mai fericit barbat. Am alături o femeie frumoasă, puternică şi inteligentă, pe care sunt foarte fericit să o am alături în noul an.”, a mai scris el. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate