"Viking", noua metoda sexuala care face ravagii! Nicio femeie nu ii poate rezista

Chiar daca exista foarte multe practici sexuale la nivel global, niciodata nu spunem "nu" la una noua! Este vorba despre metoda "Viking", femeile spunand ca sunt innebunite dupa aceasta, deoarce extrag multe "facilitati".

Distribuie pe:

Autor: A.M.

 

Fie ca este vorba despre un nou mod de a sta, de a simti sau de a gandi, metoda Vikingilor te lasa sa te gandesti la ceea ce iti doresti cu adevarat.

Conform cercetatorilor, se pare ca barbatii, odata ce faceau sex cu partenerele lor, chiar se si insurau cu ele! Nu-i de mirare de ce femeilor le place aceasta metoda sexuala inedita!

In schimb, te-ai intrebat de ce se numeste metoda Viking?

Istoric vorbind, vikingii plecau foarte departe in cautarea partenerelor pentru a isi afirma statutul pe care il aveau in societatea din perioada respectiva. Conform arheologilor, descoperirile sunt spectaculoase: gropi comune cu ramasitele tinerilor, chiar si arme si diferite inscriptionari.

Astfel, metoda "Viking" inseamna sa-ti pui sangele in miscare si sa devii un intreg cu partenerul. Fie ca este vorba despre intinderea muschilor la maximum sau chiar abordarea unor noi pozitii sexuale sau integrarea jucariilor sexuale in timpul actului sexual, trebuie sa te gandesti foarte bine la ceea ce ti-ar putea face placere.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: