Vila Monicăi Gabor din Malibu e în pericol să ardă, la fel ca a vecinului Gerard Butler! Casa ameninţată de incendii valorează 7 milioane de dolari!

Din cauza incendiilor violente din California, vila Monicai Gabor din Malibu e în pericol să ardă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

De câteva zile, vila Monicai Gabor din Malibu e în pericol să ardă. Cel puţin 177 de case au fost distruse în urma incendiilor violente care au lovit staţiunea Malibu, printre acestea foarte multe aparţinând unor staruri de la Hollywood. Un exemplu este cel al actorului Gerard Butler, care a publicat pe Instagram mai multe imagini de pe proprietatea sa din Malibu mistuită de flăcări.

(vezi motivul pentru care tatăl Monicăi Gabor a fost rupt cu bătaia )

Vila Monicăi Gabor din Malibu e în pericol să ardă. Peste 200 de oameni sunt daţi dispăruţi

„M-am întors la casa mea din Malibu după evacuare“, a scris Butler în dreptul unei imagini în care în spatele lui se pot distinge casa făcută scrum şi o maşină distrusă de flăcări. „Momente dureroase în California, însă curajul şi spiritul de sacrificiu al pompierilor sunt inspiraţionale“, a scris actorul. Incendiile au ucis 44 de oameni, iar peste 200 sunt daţi dispăruţi.

Vila Monicai Gabor din Malibu e în pericol să ardă. Casa a fost cumpărată cu 3,5 milioane dolari

E clar că şi vila Monicai Gabor din Malibu e în pericol să ardă.

Casa în care românca locuieşte cu Mr. Pink se află nu departe de cea lui Butler, într-un cartier select. Vila a fost cumpărata cu 3,5 miloane de dolari, în urmă cu câţiva ani, dar este evaluată în prezent, pe site-urile de imobiliare, la 7 milioane de dolari.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Monica Gabor, ofertata sa ii ia locul Mihaelei Radulescu: "Sunt mandra de mine"

Monica Gabor si Mr. Pink au devenit milionari din bauturi energizante! Afacerea le-a adus un castig de peste 11 milioane de dolari in ultimul an!

Detaliul care s-a văzut în pozele cu Adelina Pestrițu în costum de baie. A fost dur criticată. „E mai mare decât capul ei”

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Apare o nouă taxă în România! Câţi bani vor scoate oamenii din buzunar

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Nicu Ceaușescu îi spune adio Janinei Matei și bun venit Danielei Vlădescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies