Vin vremuri grele în familia Huidu! Soția și socrul ”cârcotașului” au înfățișări decisive la tribunal

De ani buni, socrul lui Șerban Huidu se judecă prin instanțe după ce o afacere imobilară în care a investit enorm a eșuat.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

De ani buni, socrul lui Șerban Huidu se judecă prin instanțe după ce o afacere imobilară în care a investit enorm a eșuat. În rolul principal se află Cristina Maria Huidu (soția lui Șerban Huidu) și părinții acesteia, Matei Vintilă (fost senator) și Matei Anca Elena. În prezent, după o mulțime de procese privind falimentul sau executarea silită, familia lui Șerban Huidu încearcă să convingă instanța că banca de la care a luat cu împrumut o sumă substanțială de bani în 2008 a strecurat clauze abuzive în contractul de credit. 

Citeste si: Tatăl lui Șerban Huidu nu mai poate suporta situația: „Statul cere donații pentru spitale! În același timp dă pensii speciale! Nu vă e, mă, rușine, nemernicilor?”

Citeste si: Tatăl lui Șerban Huidu i-a scris primarului Sectorului 4 al Capitalei: ”Multe din realizările dumneavoastră au fost cuprinse în programul meu!”

Citeste si: Bomba biologică a explodat la Sverdlovsk, dar rușii au mințit întreaga lume - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Cu 11 ani în urmă, socrul lui Șerban Huidu a împrumutat câteva milioane de euro pentru care a garantat cu bunurile familiei: mai multe apartamente din Capitală. Banii urmau să fie folosiți în scopul ridicării unui cartier de blocuri în zona Bulevardului Timișoara. Construcția a început, clienții au apărut imediat și au plătit un avans doar că între timp a apărut criza financiară în România și totul s-a dus pe apa sâmbetei. Au urmat zeci de procese iar familia cârcotașului a pierdut deja o mare parte din avere din cauza datoriilor la bancă, dar și la diverși furnizori și clienți. 

În această vară, familia lui Șerban Huidu are programate mai multe termene în diverse procese derivate din acea păguboasă afacere, blocate în ultimele luni de starea de urgență generată de pandemie. Dacă va reuși să obțină decizii favorabile, atunci Matei Vintilă și fata lui, soția lui Șerban Huidu, pot găsi în sfârșit liniștea mult dorită după niște ani de calvar, cu drumuri dese în fața instanțelor. 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

Răsturnare de situație privind închiderea școlilor! Rafila a spus adevărul

Rețetă: Cea mai bună marinadă pentru carnea de porc. Friptura va ieși extrem de aromată și fragedă

Scandal între Şerban Huidu şi tatăl său: „Hai, mă laşi? Vrei să plâng?”

Cum a ajuns fratele lui Șerban Huidu într-un dosar DIICOT? În trecut, Alex a avut probleme și cu un celebru interlop | EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies