Vin vremuri grele pentru Holograf! Bittman le-a facut paguba colegilor de 100.000 de euro!

La o luna de la operatia suferita la gat, liderul trupei Holograf are inca probleme serioase de sanatate si nu ia in calcul revenirea pe scena in acest an. Colegii cantaretului se tem ca el nu va mai putea canta mult timp si au amanat toate concertele pana in februarie. In plus, au pierdut si toti banii pe care urmau sa-i incaseze de Sarbatori!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

 

fara descriere
Starea de sanatate a lui Dan Bittman i-a determinat pe ceilalti membri ai trupei Holograf sa renunte la toate concertele din acest an si sa reia contactele cu organizatorii de spectacole abia din februarie. "Am amanat toate aparitiile formatiei Holograf, pentru ca Dan este inca bolnav si ii este imposibil sa urce pe scena. La ultimele analize, doctorii i-au interzis sa-si forteze vocea timp de doua luni si nici noi nu vrem sa-l grabim", a declarat Iulian Vrabete, membru al trupei, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro

"Am renuntat la toate spectacolele, inclusiv la cele de pe 1 Decembrie si de Revelion, insa asta este, Dan sa fie sanatos", ne-a mai spus Vrabete, care puncteaza si faptul ca banii nu conteaza cand in joc este sanatatea unui om.

Cu toate acestea, gurile rele spun ca trupa Holograf a pierdut o groaza de bani in lunile acestea de pauza. Trupa avea de cantat la Sala Palatului pe 22 si 23 octombrie (concerte anulate in ultima clipa), pentru a-si lansa ultimul disc, apoi era invitata sa sustina trei show-uri pe 1 Decembrie si patru in seara de Revelion. "In general, cei de la Holograf cer pentru un spectacol obisnuit 10.000 de euro. De Revelion insa, suma se dubleaza, in timp ce la petreceri private se ajunge la 11.000 de euro", ne-a declarat o sursa din preajma formatiei.

Astfel, la un calcul simplu, Dan Bittman le-a facut colegilor sai o gaura in buget de  peste 100.000 de euro, iar cosmarul s-ar putea sa nu se termine aici! Daca artistul  nu-si va recapata vocea nici in februarie, atunci pierderile financiare s-ar putea dubla!!!

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate