Vine iarna! Iata cand va ninge in principalele zone ale tarii

Iarna si-a facut simtita prezenta! Mai multe drumuri din judetul Suceava au fost acoperite cu un strat de zapada, dar si soselele din zona de munte a judetului Harghita. In schimb, sudul tarii este de duminica noaptea sub stapanirea vantului. Mai multe drumuri sunt blocate din cauza copacilor doborati de vant, iar mai multe localitati sunt nealimentate cu apa. Luni seara, premierul a convocat comandamentul de iarna, dupa ce meteorologii au prognozat ca vremea se raceste si e posibil sa ninga in toata tara.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereMeteorologii sustin ca, in urmatoarea perioada, temperatura va fi in scadere pana pe 8 decembrie, cand maximele termice vor deveni negative. Temporar va ninge slab in toate regiunile tarii.

In Banat si in Crisana vor fi precipitatii in general slabe, mai ales sub forma de lapovita si ninsoare, cu probabilitate mai mare in intervalul 3- 6 decembrie si dupa data de 8 decembrie.

In Transilvania, temporar va ninge slab, cu probabilitate mai mare in zilele de 3 - 5 decembrie si dupa 8 decembrie.

In Maramures, temporar va ninge slab, cu o probabilitate mai mare in 5 decembrie si dupa data de 8 decembrie.

In Moldova, in 5 si 6 decembrie temporar va ninge slab. In restul intervalului, probabilitatea de precipitatii, sub forma de ninsoare, va fi redusa.

In Dobrogea, după data de 9 decembrie va creste probabilitatea de precipitatii sub forma de ploaie si lapovita.

In Muntenia, in 5 si 6 decembrie, dar si dupa data de 8 decembrie, se vor semnala precipitatii slabe slabe, mixte.

In Oltenia, in data de 5 decembrie vor fi precipitatii mixte, iar după data de 8 decembrie temporar vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate