Vine primavara? Uite ce temperaturi vor fi spre sfarsitul saptamanii

Vineri, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă din an în cea mai mare parte a ţării, în special în vest şi centru, la deal şi la munte. Cerul va avea înnorări temporare, iar în regiunile extracarpatice dimineaţa şi noaptea local va fi ceaţă. Izolat vor fi ploi slabe sau burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în Banat şi la munte.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereTemperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 23 de grade, local mai mici în Câmpia Română şi în Lunca Siretului, unde ceaţa sau norii stratiformi vor persista. Minimele termice vor fi cuprinse între 3 şi 12 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre -3 grade, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest.

LA BUCUREŞTI:

Cerul va fi parţial noros, iar dimineaţa şi noaptea se va semnala ceaţă. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă de 6...7 grade.

LA MUNTE:

Cerul va avea înnorări temporare. Cu totul izolat vor fi ploi slabe în special în a doua parte a intervalului în Munţii Banatului şi în vestul Carpaţilor Meridionali. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în Munţii Bantului. Valorile termice vor mai creşte faţă de intervalul precedent, astfel încât acestea vor fi mai ridicate decât ar fi normal în această perioadă.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate