Vine urgia alba: Decizia de ultima ora luata de MAI

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
ANM a emis un cod galben de ninsoare pentru sapte judete din nordul tarii, iar prefectii au decis sa convoace in sedinta extraordinara Comitetele Judetene pentru Situatii de Urgenta. Astfel vor discuta ce masuri vor lua pentru a preveni situatiile de risc. 
 
"Pe perioada de valabilitate a codului galben se va asigura permanenta la nivelul institutiilor prefectului, prefectii urmand sa se asigure ca a fost instituit serviciul de permanenta si la toate primariile din zonele de risc. La nivelul comitetelor locale pentru situatii de urgenta va fi monitorizata evolutia fenomenelor meteorologice, pentru a putea interveni in timp util in cazul aparitiei unor situatii de urgenta", a transmis MAI.
 

 

 
"O mare atentie va fi acordata asigurarii desfasurarii in conditii de siguranta a circulatiei pe drumurile publice, iar in caz de nevoie anumite sectoare de drum ar putea fi inchise pentru a nu pune in pericol cetatenii si pentru a permite utilajelor de deszapezire sa intervina. Fortele MAI vor ramane mobilizate in zonele aflate sub cod galben pana la revenirea la normalitate a situatiei", a mai transmis MAI.
 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate